返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1公仔箱論壇5 r0 d/ n, p) s; e4 ^
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
$ T1 E; _4 V! U: z( y8 M成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
' k5 ]1 V8 ^6 W' s# r7 n. g0 ^沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
3 P$ h4 {$ ~4 s- U7 R8 x; m5.39.217.76下, 咁搵笨5.39.217.76* O( E7 I2 F' S2 l! m: y
不過佢3g同4g係咪同時出先?
: F4 ~5 Z3 C' C& l6 `0 B: m, w下, 咁搵笨
) j8 B) `$ G8 W4 S9 T5 E5 ?公仔箱論壇不過佢3g同4g係咪同時出先?9 g1 l7 u; c* n( w
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
2 ~* X% D* r: s4 F  y1 c$ H唔係呀, 4G版聽講會再遲D
8 a9 ~5 e2 e/ Q! ^7 Ztvb now,tvbnow,bttvb不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+5.39.217.76( I: H* ?* g% L' C9 E
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇) o2 s1 g) O. \) @. i" w8 k5 M
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
( u0 n" }0 G- t成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.5.39.217.764 J. Z1 Y2 g* `* k7 [6 F
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
3 e; G' X) {* y# p) `9 w/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下..乜咁樣架
4 E$ p/ C' m! W+ }S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...5.39.217.76* N0 ?' X+ l3 L# x. n5 ?7 E( ^8 I% m+ n
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
* I2 V8 K; p1 c( o公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) x+ R: k* i$ @' P/ b8 j
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
公仔箱論壇: S5 C& c" @: E' b4 q
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
9 ]9 B5 t, \, N9 i公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
8 G4 p; r2 D5 R6 h; y' B/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' |3 g  S( j  t( w
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
2 A" b- V2 i) W8 {# O$ X公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
8 ^5 n, @* A/ ]( v) Q# H9 A6 f0 wagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重& H$ n. l4 m' d/ z% ^
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
& V' a3 M. \' w5 Q公仔箱論壇係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題5.39.217.762 h; s' Y; Q; O2 n3 c# \4 a
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
4 [+ f2 u4 C# _% l公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
! w7 R; g* ~7 @9 xtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ w# C, H0 h4 ~
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯' f; D, h+ |! A, Y
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁