返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
3 n& Y% j8 o6 `8 Y本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. x! Q9 b% y1 y$ ?6 V# f  @8 [( j7 h
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少.... }: a1 \4 L( S3 U6 H: W2 k
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C$ \5 k/ s0 l+ C. l# W# j6 z
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....tvb now,tvbnow,bttvb1 c/ e2 q$ K9 h0 a: j
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?

9 ~  @1 }! H" a# t
未試過 咁樣催桃花有用咩?5.39.217.76# l  a$ d1 W- k# }
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
$ k2 [" D7 _4 o$ }  L$ O+ V3 Z
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
) j# C. `* E$ E4 ]
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
/ R/ D7 w* F8 ^0 g& |/ M! q9 B雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
5 F0 H9 k6 s0 d( B- d  z因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ^- O, Y9 g3 d% {& S% k1 ^
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
2 p+ c& r8 }1 |' G9 h; W) m7 p% I不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
; O& \* K. n- I7 X# i5.39.217.76搞到我都想試下
6 U, R- p. ?2 m: f# @3 J* i( s5.39.217.76因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
4 N0 F: s8 y1 n  ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
" y: |+ _$ e) k3 m1 m# H9 o  a5 Guncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....3 ]' D& q/ O3 ?0 I9 t* x; |
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?
8 H. `4 t" F( k; u6 F. z/ n; r, ttvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
$ v0 M) @' D- k1 D/ E1 itvb now,tvbnow,bttvb緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過公仔箱論壇* U/ t1 t* b3 g/ x1 S; v8 ^
搞到我都想試下
9 d5 g; W) G/ C& N1 ~: [! ptvb now,tvbnow,bttvb雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
6 Q7 R# [$ d4 b. Q6 J' N: v蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
' l4 v/ k2 ^5 ^$ {; mlets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架3 c" I, I4 u, i! v2 t
因為我都有試過