返回列表 回復 發帖
wahaha... 好有趣...0 W& h8 f+ K4 @& K8 i
仲有我發現一樣野   公仔箱論壇+ ^4 B1 A1 d- w
你地好似UTAR 生..
原帖由 howgeemun 於 2007-9-5 12:29 PM 發表。
0 p4 [6 Y% U2 I5.39.217.76=0=你点发现到驾??
; l+ j( P0 a8 N6 j) I. W% h! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個ID card 的頸繩.. 原因我都係拉大生, 不過你地唔同campus
原帖由 howgeemun 於 2007-9-5 06:40 PM 發表。
  \1 T+ L% b$ D) V* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都系拉曼大学? =0= 边个campus呀你?
+ ?$ ?: t' b" n* ]3 d- D0。0你又知道你同我地5同campus?
. c' T. K+ m% u  t* R
im from FICT, 我未見過尼個campus(背景)... 加上你個IP 顯示好似唔係 pj/ kl area..
原帖由 howgeemun 於 2007-9-5 11:32 PM 發表。
& h- \* T/ W* `2 A0 c  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。FICT PJ CAMPUS ?
& \/ w: A& |8 ~2 }6 \$ G) M4 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都有FRN在果度读紧:014: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @6 J% H+ _2 K$ W
我IP显示我系边一区呀?
5.39.217.76+ E6 Z! E; f" H, n- i6 Z" ?
不可以肯定, 我推測係 setapak or sg. long.. 亂估的..
" K# n% r+ B8 Y* ^公仔箱論壇
! @) `1 t; P- q公仔箱論壇[ 本帖最後由 ed_teck 於 2007-9-5 11:44 PM 編輯 ]
原帖由 howgeemun 於 2007-9-5 11:46 PM 發表。 ' M. M5 y0 I: D3 K* J- S6 L
哈哈~5话你知.....
9 D0 M3 S1 k' N( p4 H  R$ z* H* z5.39.217.76你读FICT....J系读咩驾?: n4 l) e( g- x/ L
关于经济果D???
5.39.217.76" \( e' m9 |7 \( s+ x( T  S  J5 |
哈哈.. 我覺得係 sg. long 啦...5.39.217.76& a7 D6 _" g$ N7 z5 K
我都唔話你知我讀邊課.. 哈哈...
原帖由 howgeemun 於 2007-9-5 11:53 PM 發表。
) B2 H6 ~' r) A. B公仔箱論壇:onion03: 甘衰驾……tvb now,tvbnow,bttvb$ _! R$ h( g+ M0 a7 p
1 u  f# N" k$ e2 y" i( k
话比姐姐知道你读咩科喇
tvb now,tvbnow,bttvb1 [/ x1 |3 C" w% l. T
姊姊... 我估你已經畢業, 但是未必大過我wow.. 哈哈...
+ _$ H% i# p% S" E. |1 D: k5.39.217.76我讀computer engineering, 你呢?
原帖由 howgeemun 於 2007-9-6 01:10 AM 發表。 5.39.217.76& R# z5 C! e. l
=.='' 今年21岁~尚未毕业 !
8 H  p4 i, S  z" F/ A公仔箱論壇今年 year 几??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 U/ @( U5 o  t& M8 a
final year 喇.. 哈哈, 算係你的學長, 雖然拉大生更本冇學長可言.." Q! V( M; h# y; P; B( V  F% O# E* h
下星期考試了, haih.. 閉翳..
1 L! |1 S% \1 \' g: Etvb now,tvbnow,bttvb我係computer engineering.. 你呢?
原帖由 howgeemun 於 2007-9-6 05:27 PM 發表。 5.39.217.76, a% y0 x6 T7 v) a  G% Y* G
:019: 我都系下星期考试 @…@'': ]6 [3 f; s; W$ z4 R0 U2 P
等死中~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Z. A& j7 ?1 d. ]4 G
系wow...叫声:学张好!『拉关系中
% E) n$ v4 R+ b9 d! `学张~要好好照顾学妹呀!!9 S  g3 E+ e" h/ j1 y: M  W- k
5话你知我读边科~~kakaka....比你慢慢估 ...
0 \+ Q1 R9 I) n% i+ o$ o公仔箱論壇:024: 玩野...
0 R% o4 }/ ~+ O2 s1 P$ k& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔緊要, 我最鍾意估野..
原帖由 howgeemun 於 2007-9-7 04:12 PM 發表。
, l6 k3 X2 [5 d* `0 otvb now,tvbnow,bttvb:014: 甘你慢慢估喇~估中有奖
8 W  h& T: m; K0 H, v5 y; P5.39.217.76 有麼獎品?
; A7 u, {) f2 N. a2 S- D1 jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 S% n' Z0 j( o, q
:019: 單單 FAM 都有七個 course..