返回列表 回復 發帖
安琳
" _1 v; D! T  A7 ?& j; }公仔箱論壇選角選得不錯! 雖然膚色不像泰國人黑, 可以從其他角色中搶鏡是很難得!
32歲新人
* O8 g8 s3 ~/ ~$ z+ ]0 Q) @, S2939643
4 o1 I# S+ W+ i0 m" k32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。5.39.217.76) Z; e* _6 W7 ~1 b! D
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 Y  }5 U& v; A: d* u$ ~7 u0 x
她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
5.39.217.763 {1 H: \! b8 k2 q2 q3 ]
公仔箱論壇4 N7 V/ N# l4 a' O. x' v& [
  l, E5 A  K# f5 O4 O  I6 t/ R' A
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
9 c! P6 x" r( d8 I, |- i7 A7 Q金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
5 L: `1 D, e2 e1 Q: k為生活, 為$$... 別無選擇
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 3 S! L" R; B3 s5 r

* Y' M- w5 C; r! h; R. b公仔箱論壇
0 s" p2 f4 ^) T# p7 V' j  m% E
咁陰功吖?公仔箱論壇% y: w- ~1 d; B/ T
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
; O* Y0 w- K/ u' Q. e$ [leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
公仔箱論壇0 I3 g9 _$ C5 x+ z6 l2 K

% m5 F* I: j8 E, w佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
  ~# X$ V$ A- ?* J+ z( Q$ Q9 c& f大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
4 b: k/ |: x% X/ d20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
: ^! ^, b' ^" s1 A2 D* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
4 o$ k5 i: M; ~( d# Z. V但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
( M2 T* i& t7 x' W. [1 q; J$ a3 Qleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港
結局會係什麼呢??
4 x8 U- k" A  R0 D5.39.217.76timmaxsing 發表於 2014-10-1 10:28 AM
希望爆seed死