返回列表 回復 發帖
咪就係
jjwah 發表於 2011-3-7 05:04 PM
華哥... ck... 佢蝦我呀...

你快d... 屈佢錢過比我啦....
喜歡你的笑容.你的相不是笑著說多謝
tvbckbt 發表於 2011-3-7 05:07 PM
你就多謝得過.... 快d過返d版權費黎... 成為 tvb$100000000
我諗我要了解你地的背后都應該需要花比較長的時間 !
icashan 發表於 2011-3-7 05:11 PM
唔駛了解咁多... 上黎吹水唔駛咁認真...
小朋友唔做得咁念心
jjwah 發表於 2011-3-7 05:09 PM
我今年都唔細囉... ...
不用.來吧.我也是3月2日才來的
tvbckbt 發表於 2011-3-7 05:15 PM
係囉係囉.. 今日3月7日之嘛... ck 你都有成億身家... d錢係邊到黎架...

好講囉喎... 重郁..... 死啦///
我都想
tvbckbt 發表於 2011-3-7 05:30 PM
華哥又想講衰野呀...... 正義飛腿....
你話好細.咁我問你幾大...有衰嘢
jjwah 發表於 2011-3-7 05:33 PM
我幾時講過好細呀??? 你諗多左咋...
關我叉事....你地屈水你地既事咪拉我落水!!
go2david 發表於 2011-3-7 05:35 PM
未住... david... 唔好用你地... 係tvb/ck 啫.... .... 唔該攪清楚...

咪用嗰正身出嚟禁佢言
jjwah 發表於 2011-3-7 05:38 PM
嘩佢噤佢言好大獲架... 呢到係輝哥地頭... 唔好亂黎好d...
1036帖
  華哥話:小朋友唔做得咁念心
1041帖
  小朋友唔做得咁念心
    jjwah 發表於 2011-3-7 05:09 PM

我今年都唔細囉... ...
tvbckbt 發表於 2011-3-7 05:42 PM
未係囉.. 我話唔細... 無話好細喎....
边个用分身?
cck_my 發表於 2011-3-7 05:46 PM
健哥.. 我話你聽.... 華哥查出...  david 係 秋鳥版主分身...
突然要睇張相出唻. 體諒下啦 ! 一係再換張明星相囉 !!!
icashan 發表於 2011-3-7 06:53 PM
乜你福相成個阿姑咁...
睇真D... 同 DAVID哥個福.. 襯到一絕喎...
係喇..知冇你咁靚喇!
go2david 發表於 2011-3-7 06:59 PM
我都唔係好靚之嘛...

不過係好好好好好好靚...
我又換了一個我鍾意的公仔 !
icashan 發表於 2011-3-7 07:04 PM
同頭先個個... 有乜分別.. ???