返回列表 回復 發帖
豆腐佬返黎啦,欧洲之行顺利?
lhy92725 發表於 2013-1-29 12:16 PM
猫猫豬托你的福, 一切順利...
不過收到風三月初可能要去烏拉圭
畸形人類研究科
半夜訓醒見肚餓......梗係叫多劑啦
chan200308 發表於 2013-1-29 12:19 PM
陳豬豬真食家也
畸形人類研究科
小弟在此再次多謝以下各位兄弟姊姊們於日前的'最受歡迎吹水帖'中投了豆腐店一票.各位的支持, 在下實在感激不盡!
ckhooi744 秒前TVB 8888888 元積分轉出
aa0021 秒前TVB 8888888 元積分轉出
lilitan00843 秒前TVB 8888888 元積分轉出
Huifai1 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
lovebearhl1 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
fls1251 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
jodaQ2 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
jetsobean3 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
malsss3 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
nikon-d70003 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
kimmi8k4 分鐘前TVB 8888888 元積分轉出
畸形人類研究科
我唔係咁多人支持, 梗係要大手筆感謝佢地啦
畸形人類研究科
豆腐豬豬....我日日入嚟探你...... 都冇d表示
chan200308 發表於 2013-1-29 04:29 PM
大家心照啦
畸形人類研究科
這裡無遊戲, 無錢派, 都有人支持, 我已超感動
畸形人類研究科
我要金.........
chan200308 發表於 2013-1-29 04:33 PM
大家講心唔講金嘛, 票你都無投我啦
畸形人類研究科
多謝

知道為什麼嘛?
Huifai 發表於 2013-1-29 04:41 PM
老實講, 真係唔知點解你投我
畸形人類研究科
遲到好過無到
畸形人類研究科
個個都有會派到破產架喎
Huifai 發表於 2013-1-29 04:51 PM
不打緊, 有支持派到破產都無所謂
畸形人類研究科
涉嫌贿赂投票人士
lhy92725 發表於 2013-1-29 04:51 PM
所以投票完晒先派, 費時俾人話. 猫猫豬你都有派啦
畸形人類研究科
仲以為你知先派添
Huifai 發表於 2013-1-29 04:54 PM
真係唔知, 有投我的都派
畸形人類研究科
我有话入黎我个帖到留言先派架
lhy92725 發表於 2013-1-29 04:55 PM
哈, 感激人地支持唔駛咁多要求.
正如我從無要求你地投我一票
畸形人類研究科
咁早知3票投晒你啦
Huifai 發表於 2013-1-29 05:01 PM
如果因為有錢派先投我既就無意思啦
畸形人類研究科
但是无投我票,但入我个帖都有钱派喔
我派佐几千万架
lhy92725 發表於 2013-1-29 05:02 PM
大家做法唔同啫.
話明有錢派叫人入嚟留言, 梗係容易啦.
但沒錢派都有人投我票的, 我就覺得更難得, 更值得答謝囉.
反正TVB$又唔係真錢, 小小心意啦
畸形人類研究科