返回列表 回復 發帖
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 04:54 PM 發表

halo....我叫榮仔...
hihi...我係娃娃...佢地通常都叫我娃娃...
你係新朋友仔呀...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 04:54 PM 發表

靚太 咁得閒嘅?
係呀....暫時冇野做,,,,
你呢....喺呢個時候上論壇,,,,蛇王呀...???
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 04:57 PM 發表

娃娃妳好..係呀..我新黎架... 好高興識到妳...
我feel到妳係hk人...係咪?
yes...係呀....醒目...
你都係香港人...???
nice to meet you too
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 04:58 PM 發表

.................. 算係啦..........悶嘛......................
哈哈.....知你呢d時候要返工嘛....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:01 PM 發表

係呀 唔好話俾我老細知...............
放心....我唔會咁衰講佢知...
至多....我大大聲講...等佢自己聽到....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:03 PM 發表

我不嬲都咁醒目架la..嘻.嘻
因為對hk人特別有興趣. .我係馬來西亞人...
勁喎....馬來西亞人都識打我地d口語.....
呢度冇咩幾何有人識打埋我地d口語....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:05 PM 發表

............................ 你超衰!~~~唔睬你
唔好呀....最多....我細細聲講啦...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:12 PM 發表

因為我叻lor...近得hk人到..
我msn有9成都係hk人..所識得打妳地hk到地道d口語...哈..哈..
e,,,,,咁add埋我 msn 啦.....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:12 PM 發表

有啲隱喻 :013:
沒有...你諗多左了....哈哈
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:12 PM 發表

咁又唔同,算你啦
細細聲講....大大聲笑..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:14 PM 發表

o...................................... 我做乜諗嘢呀~~~?
嘻嘻....唔知道....卡卡
榮仔呢...??唔見左既........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:15 PM 發表

靚太你做咩又咁得閒嘅
因為我個女訓左晏覺.....所以得閒玩電腦.......
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:16 PM 發表

太遲la..大師 ..我兩隻腳已經叉落港女到啦..回唔到岸..
唔緊要,,,,,幫你斬左佢....仲黎得切.......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:16 PM 發表

唔好意思~~~ 要改過~~~
算你乖乖啦....