返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-9-21 05:17 AM 發表

邊個啊?
go to post 6000.
係啊! 好攪笑! 咁你覺得係唔係 "水貨" 呀?
原帖由 Geai 於 2008-9-21 05:22 AM 發表
so he didnt win?
中左! 我見真係有相同語句囉!
Sweet, Sweet, over over, I miss you!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-21 02:21 PM 發表

是教人做人的道理和鼓励人用功读书
QQ 好偉大啊!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:07 PM 發表

聽完manyiu既建議,

暫時5係好敢bt, 俾佢休息o下,  冇$$$$買新電腦.... 
唔洗咁驚, 我都經常 bt 我最舊部電腦成 5 年, 個 hard drive 還有 710% 健康, 你只要好似 + 屋咁, 平日齊齊正正 就冇咁容易壞! hard drive 唔貴, 有 $$$ ok!
原帖由 h2o 於 2008-9-22 03:02 AM 發表
個個訓晒...
h2o 我日間黎呀! 去街好過訓覺!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-22 01:30 PM 發表

我叫着老大看看,他说没问题叫我发奖金哦!你要知道就回四人帮那里爬楼看。
QQ, 你真係俾佢呀?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-22 01:30 PM 發表

我叫着老大看看,他说没问题叫我发奖金哦!你要知道就回四人帮那里爬楼看。
QQ, 你真係俾佢呀?

QQ 真係俾 $$ 呀?
原帖由 jclai 於 2008-9-22 01:55 PM 發表

kfc比较美
我唔鍾意同人鬥嫁! 邊個係 kfc? Sweet? 她真係好靚呀!  
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:04 PM 發表
大家好啊。。。。
蓝云 , 你好!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-22 02:14 PM 發表
錯誤傳送$$$$$點算啊!!!
有良心的會自動還, 否則以後係佢地掉失囉! 你知點做啦!
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:06 PM 發表

manyiu。。。你又性感又靓女哦。。。
hi, 多謝! 夏天尾啦! 唔著冇機會呀!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-22 02:22 PM 發表

應該係比 miaomiao88
但比錯咗 miaomiao
點算啊!!!
You could try to pm 佢! try!