返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-8-2 10:07 AM 發表

hello..sweet..good morning...
今晚必需去CK處........頂貼!! 向$$$$$$$$$$沖啊
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 maui 於 2008-8-2 10:11 AM 發表
where got gf wor....
女王囉!!
原帖由 hendytiu 於 2008-8-2 10:11 AM 發表
等一下我就守在那了咯!!我一定要拿到$$$$$$$..哈哈!!!
YES, eyes on the target only~hehe
原帖由 rrliew 於 2008-8-2 10:12 AM 發表
尼度03.12am啦
OH,你想有對超級無敵大熊貓眼去支持奧運 !
鴨仔好嘢!!
原帖由 maui 於 2008-8-2 10:20 AM 發表
who is 女王.......
last night's partner
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 10:31 AM 發表
Hi~~我都帶理我嘅豬仔黎~~
今晚Party歡迎所有人,狗,貓........
最緊要以多d人情~~~用黎sponser日後呢個徵婚社的活動開支~~~
wow, JJ好靚女啊  
等我去換衫先~
原帖由 rrliew 於 2008-8-2 10:30 AM 發表

我吾睇奧運架
一定要睇鴨仔飛行比賽!!
hi hi~
唔見咗隻鴨嘴獸!!?
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 11:27 AM 發表
我都準備左d中國結婚必備傳統菜, 相信今晚的賓客盡奮!
期待着~~
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 11:24 AM 發表

我幫你搵追中狗捉他番黎, 唔洗驚, 佢唔會作返ga!
雯雯, 快D換套飲衫啦~
party has started?
原帖由 bra少 於 2008-8-2 12:15 PM 發表
我要富婆.....样要OK就得啦....
你來打劫!!?
wow, lots of food~
JJ, and CK, I have to go out for dinner, will be back soon~