返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb% t) L7 Z& Z# T' t# w/ ^2 d
應該都幾好睇唔錯喔.
, Z) M- a' e+ y. M  T5.39.217.76下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表
/ a, j' P  e: `: Z8 Ytvb now,tvbnow,bttvb
; j* P+ ?$ V# _/ ktvb now,tvbnow,bttvb. U4 C, J' E) e; M* ?
就係想剪YUI=.=...
8 r# f3 L5 u4 t/ [' Dtvb now,tvbnow,bttvb想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
, \6 t. c* J+ ?3 j5 }/ @

: n# H2 C% m* J  t7 {$ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
0 ^! r' K5 i. q  s4 O. f可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 公仔箱論壇  k- e! `1 a" g! ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k/ ?' d! p: y  Q
我剪短驚會似TB-.-...
: V7 G8 d, T( c5 [短了好多喇~~ =]
; f* r  H: A# |" f# s4 c% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
tvb now,tvbnow,bttvb3 b* U2 i0 {0 N
公仔箱論壇2 l* D, l0 P3 f. j
不用驚會似TB.3 Y) L& z2 n+ j5 |) u
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K$ x8 x$ d' @
做完火炬啦啦隊...
; @3 R' s3 k; n- G' V7 p  T# Z我地要呆等3粒鐘囉
: q$ ]: P9 `. ~1 c) |- y4 y公仔箱論壇仲要冇得坐=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |( e- |; k1 l# \
企3粒鐘...9 a0 e/ f4 X- d! ~; ?' W" W
竟然係一個老先生傳火炬=.=..5.39.217.76! m2 P4 _* r6 H( @" @  V9 I. ~
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
5.39.217.765 z/ y$ T8 |; n! ?- U
tvb now,tvbnow,bttvb6 a8 V# e/ H8 j9 U$ Q- k
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
9 ?. z- z; a* F- o5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
/ P/ ]6 U4 _8 A- H( |  ^" c) p* }tvb now,tvbnow,bttvb
3 t( c4 L+ u- ~+ f! F8 c. d" F[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
: h7 d" f; E( n3 c$ U' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f. s3 F9 j0 v2 ]; b; u$ r
麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z, Y1 ~- ]1 d, t, u  k/ w
tvb now,tvbnow,bttvb* R4 c# h4 R8 o
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f  a0 S2 W  G" {# v  d
就係想剪呢個5.39.217.76' _. g, R, H, z! q3 i
唔知靚唔靚....:onion03:
tvb now,tvbnow,bttvb8 y/ {& \0 l4 x

* M( s9 N  Y; `5 B% W沒有問題給妳信心