返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
7 r( N$ o& \5 r! P" h- ~公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.
# A  U7 a, M# k  f' c3 j$ x. k& d5.39.217.76下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 tvb now,tvbnow,bttvb" D& Z/ W1 p$ ~
公仔箱論壇! `) V  v, {) L# Q

8 o3 D% |2 Q- P2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係想剪YUI=.=...% E; W) b* H. ^' X! a" E4 Y
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
公仔箱論壇/ P- x& N$ E! y6 x5 \/ y

) }- n! h; Q0 ?1 o* [, c! Y/ k0 [但呢個髮型同唔剪無大分別喔.tvb now,tvbnow,bttvb- W, W6 S5 d) L3 V+ w
可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 5.39.217.76& H2 P5 ]- ?/ P$ @. z# L) r0 N1 e

) h, p/ g$ Z$ J  Y! H' Q. Q# ^5.39.217.76我剪短驚會似TB-.-...
  }0 H+ H, T* g' ~7 e公仔箱論壇短了好多喇~~ =]0 C* j8 \4 g& z& M3 U! i
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
# p; g$ }$ R6 O$ l

3 b, w4 [* K( ?: `7 S不用驚會似TB.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; V( q0 ^- o& g! H4 G/ F2 f$ ]
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
1 Z3 [1 q5 O3 t" I; B. I) y7 ]做完火炬啦啦隊...
' }  U  \1 P6 ^2 ^' P, hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地要呆等3粒鐘囉" u8 x$ x2 V8 `+ `1 {
仲要冇得坐=.=..5.39.217.767 _# I* J" n* j, H
企3粒鐘...公仔箱論壇/ B5 w' x9 `5 m1 v4 c: c2 K; ^. S
竟然係一個老先生傳火炬=.=..: p3 q+ D3 N) @& P
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
% k) [9 B* j% x' G# o1 B' G* x公仔箱論壇+ i5 b3 n. x2 O1 t% o+ N, }
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
8 o) i0 l# y2 Y1 l! d7 D公仔箱論壇搵妳唔到

是不是她喔. . .^^3 A$ |. e; d1 L  u0 Q# I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q! A: P0 o# N" H0 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 公仔箱論壇3 j) Z0 D6 Z% E/ ?# F
" G' @7 b& v. [5 O# e& Q6 ^
麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
1 ]/ x. R9 s) U% r( o2 `
5 A+ V0 d' Z5 N! m0 S公仔箱論壇應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R4 C' E7 g  {% k% w
就係想剪呢個0 U5 ~- J5 ^. H/ F9 S$ O& L; D
唔知靚唔靚....:onion03:
3 t6 q% h0 O8 R6 f" u$ S9 d: G( Y0 P公仔箱論壇5.39.217.76" w" A" m& c; Y9 t1 r% X
沒有問題給妳信心