返回列表 回復 發帖
手寫都有手寫好 !
icashan 發表於 2011-3-15 10:45 AM
所从經常用手
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
仙台果便仲落埋雪, 大x鑊...
go2david 發表於 2011-3-15 11:17 AM
我重大獲.OS先
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
記住帶廁紙
go2david 發表於 2011-3-15 11:22 AM
暢快 用樹葉
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
咪喺又有香焦食
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
輝哥喺日本返嚟
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
仲可以間唔鐘打下獵享受人生
go2david 發表於 2011-3-15 11:53 AM
簡直精神失常
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
适当时候要失常一下
lhy92725 發表於 2011-3-15 12:10 PM
幾時
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
這裡可以經常失常
go2david 發表於 2011-3-15 12:13 PM
失常完跟往咩事無發生過
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
果D叫做失忆喔
lhy92725 發表於 2011-3-15 12:20 PM
叫做選澤性失億
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
大有其人..
go2david 發表於 2011-3-15 12:24 PM
係邊個...........知唔知.........講出嚟...............比我聽.............
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
係邊個...........人人知.........唔駛講...............你都知..............
go2david 發表於 2011-3-15 12:39 PM
嘅然係....................人人知................但係我..................真唔知.....................講出嚟..........................大家知
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
實情係....................我唔知................你唔好..................扮唔知.....................快d講............................俾我知.....................等我講.....................俾人知 ...
go2david 發表於 2011-3-15 01:00 PM
嘅然係...............冇人知..................等我問.......................貓仔先...................吓佢.................知唔知................如果貓....................都唔知..............咁就要........................問輝哥......................輝哥話.........................佢會知...................不過係......................唔想講.................比我知
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
你两个又开始玩野啦
lhy92725 發表於 2011-3-15 01:22 PM
呢啲係....................三字經.................好好玩.....................又好聽.................唔使怕..................唔使驚................淡淡定................
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
[quote]
如果你................真唔知..................問下猫.....................又唔知.......................輝哥又..............唔肯講.................我只好....................先食飯...............返到泥. ...
go2david 發表於 2011-3-15 01:38 PM [/quote

應該會...............有人知.................不過你.....................食飯先...................食飽咗..................問吓人................知唔知..........我唔信.....................咁出名................................冇人知........................再唔係.....................出些錢......................等人嚟.....................講你知
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
淡淡定。。。。有钱剩。。。。做野先。。。。
lhy92725 發表於 2011-3-15 01:43 PM
真係好.............................咁勤力.......................做嘢先...................你老細.................請到你....................唔須要.................胆心先............................加人エ..........................梗你先....................比著我...........................係咁先
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.