返回列表 回復 發帖
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb5 k$ {4 J, H: S( c9 W6 N

8 \; W  C6 y& W: q 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
  C  L6 M/ S2 y6 r4 t 啊~还有台湾都得。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f& g5 K. a. I. @' \
唔係fa
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
2 g9 e. E/ Z9 O: m* w* Q4 k中國好多靚女嫁
; A3 g* s: m' N5 htvb now,tvbnow,bttvb中國多多.
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表
3 Z3 [2 |8 p, r1 A' _: l3 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O4 g3 T  V' Z$ `0 J, x# T
是呀,没骗你架。。
8 @% o* f7 N. |  ]7 g% Jtvb now,tvbnow,bttvbokok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表
2 s1 _+ X+ u' U3 N: Y1 mtvb now,tvbnow,bttvb1 s" A1 t0 G  i
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
5.39.217.76! `2 K  [/ w* r8 z: t
慢慢搵.
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表 5.39.217.76! Z! {. A/ B% s/ ]& b; _) g
继续~~努力~~~!tvb now,tvbnow,bttvb' w$ O6 D$ C4 i# i" b) Y: [( ]
支持下
% w& B- Y% v! u4 j$ p) X
多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表
0 {1 ?/ c: t3 \呵呵 以我大陆的眼光看···
6 o- \$ y8 R  [# O2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的确是美女 哦··8 T! Z% I5 `+ s+ ~6 {
呵呵 ···
. a+ {" U; I5 S' E, r. e公仔箱論壇哦哦..
no thx~~
原帖由 chong1985 於 2009-1-13 12:33 AM 發表
0 V( w' ?7 b/ k) d- b5 P/ D# a- }5.39.217.76
6 G4 C" ^! g  [tvb now,tvbnow,bttvb你又知,你日日都去那边的吗?》
' _7 P! X: \7 j: QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈..覺得.
原帖由 chong1985 於 2009-1-13 12:35 AM 發表
7 S; g! d1 V, j+ Y5 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ V0 |& o# T# uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔洗啦,直接过来找你米得咯。。o(∩_∩)o...哈哈(开玩笑la)
: B8 P/ P9 T( T& r公仔箱論壇哈..當然唔好啦...我不是美女..
原帖由 hahalc 於 2009-1-13 12:58 AM 發表
* Y; _; ]7 I! H, M公仔箱論壇nice pic
5 q2 b- W& W! ]+ c3 d1 R! U
真的感謝你呀,,^^
thx.ok. i know.
講得岩..我就黎又有新相.請繼續支持我^^
thanks a lot
係!?
OKOK. SURE