返回列表 回復 發帖

[自拍] 有相相睇

,  描述: 有我同fd既合照..貼紙相再加上自己皮膚好少少的自拍照.
- F8 ]0 ]. ~/ d, B6 Q
$ D; c. p6 u4 R6 H3 t6 E+ Ahaha.我好勤力甘keep.終於好左少少啦..
7 ^: K5 Q$ q( o6 s3 }0 f公仔箱論壇我會繼續加油.依d相係本人琴日影既...可能你見到我有暗瘡呢.
# Z" B2 D& L; }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好care.哈哈..分享給大家看看.th^^
9 e9 i$ E4 Y+ z$ V  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。d貼紙相係我fd比..可能有d蒙.唔好見怪.a^^"
- z+ G8 T4 g) k0 b
7 L( ?/ l6 k$ D# l$ p9 e7 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 ah_nat373 於 2009-1-21 06:53 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

• zactlion1899

感謝你的支持~~~也感謝你的稱讚...
原帖由 kenny2269 於 2009-1-19 10:33 PM 發表 / l5 j# Z4 I) k* G( y
u r so pretty ....
$ a# |) O( Z/ p/ L5 \
thx u verymuch
原帖由 akirak 於 2009-1-20 09:00 AM 發表
7 O( D8 m. ^$ I5.39.217.76都唔錯吖, 幾漂亮
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& g8 n3 {6 @# X8 n7 U. E, @# Z
thx a lot^^
原帖由 zilenazrael 於 2009-1-20 12:24 PM 發表
$ ~9 s0 J* A) j& T对眼好大,好可爱
! e9 }' |% h% }$ h) A+ v戴左大眼仔ma~~haha
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-20 01:09 PM 發表
2 n* ^- k7 I0 y4 Xtvb now,tvbnow,bttvb繼續加油!!
公仔箱論壇7 B% R, {& f1 P- n/ q
我會.thx~
真係勁多謝你們支持~^^
原帖由 vank 於 2009-1-21 11:28 PM 發表 公仔箱論壇/ O) d1 h  F5 M* U
入黎頂靚女一下
$ y! F9 j. F; e
thx u.
原帖由 aishamin 於 2009-1-22 02:37 AM 發表
% Q9 p+ o' }/ V/ C. NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。对眼大到好似ps咗!
( P. T8 p9 x, W" Y7 P$ g, d- \: |5.39.217.76你ps左既意思是咩?
多謝多謝.你兩位.
原帖由 sklai95031 於 2009-1-22 09:20 PM 發表
, x. a0 v2 |/ t& {. j0 p# [: B不错。。不错。。
+ p" N  W1 b" @6 [9 V% L* q2 ?: D4 ]5.39.217.76继续加油
公仔箱論壇5 `9 w% B, D$ ]# d) }
我會加油咖啦.感謝你
原帖由 h23352177 於 2009-1-23 12:04 AM 發表
. q. g' u0 Z# U& ^+ O多谢分享。- A* H! v& |1 O4 A9 i2 z+ r
也忍不住要赞赞你............
, @- Q- v' c$ h+ F6 T' hhaha~~~~忍到好辛苦ma?
原帖由 黑月 於 2009-1-25 04:43 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x2 _0 q4 w- F0 L4 m! }6 u
支持下你發多d帖呀
" C$ n7 J1 @6 W4 \6 q/ _( x7 y7 i6 e) o
好既.我會.
原帖由 Inori 於 2009-1-29 11:39 PM 發表 很可爱!加油!
# r! J. O) H) I2 Z+ a0 E
HAHA.甘大個人仲比人話可愛TIM.HAHA
不用謝