返回列表 回復 發帖
:onion05: :onion05: 我都系廣東人~~~

你地班人吓亲佢啦!!:024: :024:

搞到人地走咗啦~~:onion31: :onion31:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:onion05: :onion05: :onion05: 帮你睬睬场先得~~~
廣州???

我都係喔!!!乜呢個世界真係咁细嘎
原帖由 cyus 於 2008-7-23 11:42 AM 發表

睇来要开翻个广州吹水区了
之前我都想開嘎!不過~~最近無時間上嚟玩啊
原帖由 cyus 於 2008-7-23 12:59 PM 發表

到时候你开左的,我上来撑你啊
點解你唔開呢??

你撑我??唔會用脚撑啩?
我想将我之前果张帖冲咗千五帖,再開過一张新帖喔!
原帖由 cyus 於 2008-7-24 04:27 PM 發表

无所谓噶,你先冲喇,多嘅是时间,慢慢唔迟
不過~~~~感覺呢度比以前冷清多嘅!
原帖由 cyus 於 2008-7-24 04:35 PM 發表

人气哩样野,无左都可以慢慢培养翻黎的
要培养人气,要一段時間嘎!!

我好啩住佢地啊!

你又咁得闲嘅??
原帖由 cyus 於 2008-7-24 04:54 PM 發表

是啊,
放假所以好得闲.....
好羡慕你地可以放大假啊!

我都好想放~~
原帖由 cyus 於 2008-7-24 04:59 PM 發表

我都是最后一个大假了,
恐怕以后都无咩机会咯
你又點會係最後一個啊!

幾時畢業??
原帖由 cyus 於 2008-7-24 05:11 PM 發表

明年咯,寒假要稳工了开始.......
咁寒假都算係放大假啊!

仲有半年实习期嘛~~好多時間!
原帖由 cyus 於 2008-7-24 05:27 PM 發表

哎,如果稳到好的野做就好咯
有的,都算大假咯,甘都踢爆我
你叻嘅話,一定揾到好嘢做嘎!

呢度就係要爆嘢嘎!乜你唔知咩?
原帖由 cyus 於 2008-7-24 05:44 PM 發表

哩度有甘的“潜规则”的咩?我真系唔知
E家知道都唔遅啊!!

反正遅早你都要知嘅
原帖由 cyus 於 2008-7-24 05:53 PM 發表

唔得,我都要踢爆人一次先
有邊個可以俾你T爆啊???

你估你係我咩~~~
原帖由 cyus 於 2008-7-24 06:00 PM 發表

亨,系时候你献身一下喇
献身??

人地女仔嚟嘎!

原来你係D咁嘅人~~