返回列表 回復 發帖
toyo88 哈哈, 你又黎參一腳啦!
之後 一腳伸開阿嘉...佢係時候返去青山做首領~

青山冇左佢完全係運作唔到, 佢好重要呀對青山精神病院黎講.
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:37 PM 發表

嘩,宜家d米好貴,你真係有錢。
哈哈, 飯團 係有錢團?
嘿~
有錢就有飯食, 哈哈!!

(搞到我真係好想食飯糰)... :onion14:

回復 #411 喵喵囡囡 的帖子

我地依d 低級打雜員工日日都對住部電腦, 唔打字仲可以做什麼?
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:41 PM 發表

盜盜 ... 我愛你
=.= 快d 搵人捉佢返去精神病院啦!
佢越來越嚴重...

(大好青年...快d 醫好個病佢)
toyo88...

難得我依個吹水版o既潛水客都捧場, 梗係要入黎傾下計登下場!! :onion14:

hkec,
甘我黎吹水家族, 係咪做清潔工人?
喵囡.. 因為同人唔同命

(真係傷心)
hkec...
佢講完依句後失左縱=.=

靚姐,
甘快d搵人黎驅魔趕狐狸啦...

toyo88,
潛水客=.=
我啦! 哈哈, 你地全都係常客!:onion14:
你有幾可見我係度?
嘿!
hkec,
有超級族長依個位架=口=?
哈哈...甘你黎做SUPER啦! 嘿!

終於5點 (抹一額汗)
心突然的隱隱痛...WOWwoo...
如空穴來了陣寒風 HOOhoo...
沒法痛忍~~~~~

好眼訓...不停甘打呵欠 ...:sleeps:
原帖由 hkec 於 2008-5-14 05:07 PM 發表

你又唔係第一日識我,我有乜本事呀。
=口=
我話有就有啦!
哈哈... 誰敢質疑我o既眼光?

(只限無限o既member可以回答)
哈哈
原帖由 hkec 於 2008-5-14 05:09 PM 發表

睇頭幾句,以為你想起我...
=.= 想起你會 "男人最痛" ??
哈哈哈...

甘應該開心定唔開心丫?
今晚食乜好?
又係時候諗依個問題...

有咩野好提議丫!:onion14:
hkec, 好啦, 甘早抖喇!!

嘉... 吉野家, 我屋企附近都冇得食, 哈哈!
再諗過...拜託!

岩岩工作上又受到好大刺激. 依家想捉人黎打=.=:onion31:
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 05:28 PM 發表
我而家肚饿啊~~~~~~~:onion03:
我都有少少, 係公司搵野食中...嘿 :onion14:
嘉兄,

kfc 梗係食... 磨菇飯同埋炸雞=.=
雞皇都唔好食.

靚姐,

啱岩有同事請我食糖...都好過冇!

喵囡,
就黎放工喇, yeah!