返回列表 回復 發帖
晴晴, 淫爺話:

是否真有其樹呀?
blacker14tt 發表於 2012-7-31 10:17 PM
驶乜灌醉吖,见到都晕嗮浪喇
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴 晚上好
CC517 發表於 2012-8-1 09:38 AM
衰猫,早上好
晴晴晚上好,最近都少见你,好忙啊
lhy92725 發表於 2012-8-1 10:59 AM
唔算忙。。。只不过顾住煲剧啧。。。有时上嚟见冇人咪唔出声咯
邊個晕嗮浪先
chowold2 發表於 2012-8-1 11:54 AM
你话咧
chow chow 巧衰。。。。如果你见过蜜糖张相你都会晕嗮大浪
最近真黑仔 ,我又整襯手,呢次轮到右手
一次比一次大祸

骨猫
篤穿咗啦。。仲系好痛咯,以后应该会有疤痕
唔曉ge。。。過度有疤痕都沒礙 反而你左手就慘d///
SweetLemon 發表於 2012-8-6 09:17 AM
我觉得右手惨d 咯。。左手伤嘅位置啱啱系条手纹度,所以唔多觉眼
有疤痕5相干,淫最紧要平平安安
yxx01 發表於 2012-8-6 10:16 AM
知道
晴 早 晚
CC517 發表於 2012-8-6 11:26 AM
衰猫。。早晚好
晴晴,你以后要多加小心啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-6 01:47 PM
多加小心??唉,我越小心越容易受伤
哈哈,我都唔知几时开始做咗“ 容易受傷的女人”
蜜糖放乜歌,晴晴睇唔到
衰猫,早晨