返回列表 回復 發帖
晴妹妹..好肉麻
chowold2 發表於 2012-5-26 12:44 PM
我哋肉麻当有趣
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
大家好。。。
boss.........我要放长假
好有feel。。。

SweetLemon 發表於 2012-5-31 09:17 AM
你偷我张相
晴晴 is back! how are you?
ADTVB 發表於 2012-5-31 09:19 AM
一个字~~~~~~~ 攰
晴晴 welcome back
goldmonk 發表於 2012-5-31 09:25 AM
金爷,你好
豆腐叔叔
我明明换咗头像噶,点解仲系上次果张相嘅
我都5 信
早晨。。衰猫
家阵先睇到
加 拿 大 多 倫 多 一 個 大 型 商 場 發 生 槍 擊 案 , 最 少 1 人 死 亡 , 7 人 受 傷 , 其 中 2 人 傷 勢 嚴 重 。
事 發 於 市 中 心 的 伊 頓 商 場 ( Eaton Centre ) , 目 擊 者 說 , 槍 手  ...
goldmonk 發表於 2012-6-3 09:54 AM
难怪我返屋企果阵电车要兜路。。。
晴 晚上好
CC517 發表於 2012-6-3 10:03 AM
衰猫,做乜咁嘅样
蜜糖
骨猫