返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 05:11 AM 發表

are you sure you want to sell
買左記得比我
原帖由 无印良品 於 2008-9-14 05:16 AM 發表
.....距地想昆晒你D钱钱。。。
其他人我不知道 ,但係我就唔會咁衰騙人錢

我係正大光明去搶

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 05:25 AM 發表
bubu & ice.key are 老千
so old(老到千歲)
買左粒石頭,快D進貢比我
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 05:33 AM 發表

I just eat it...taste very good
your % is 19xx....I am only 264
已經唔係19xx,現在是你的10倍
我還有幾十粒未用,有誰要買
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 05:55 AM 發表

老大你今日一定去搶了stone 商人的stone呀..~~如果唔係又點會有2760掉寶率..~~我都係得2333呀..~~
佢都進貢唔小比你啦
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 05:48 AM 發表

I want to buy
我自己用晒都唔比你
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 06:00 AM 發表

哈那就當然啦..~~唔係我又那會有2xxx多掉寶率~~自己又打到xx粒,我都係拿我自己打到的去賣..~~(大多數)
下次有直接賣比我啦,可以不用等
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 06:01 AM 發表

佢今日沒有進貢俾我呀..~~
佢今日都冇比我,聽日一齊打劫佢
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 06:05 AM 發表

哈哈我拿去2手市場賣500萬一粒..~~=100萬tvb幣一粒呀..~~~

就算有我都自己吃先啦..~~~我唔打多d裝又點賣錢呀..~~(我是蟻民呀 )
你都算有錢啦,重蟻民,其他成員怎麼辦
早晨
我已經好累了還要繼續抽資
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 07:22 AM 發表

why did I join this family
no good stuff for me
唔滿意可以離開 不過要留低21億tvb做抵押
原帖由 无印良品 於 2008-9-14 07:22 AM 發表
继续抽吧。。。抽到下午就可以完工啦。。。

加油吧。。。
抽到下午就可以完工,你說的是在夢中嗎 怎麼可能下午完成
原帖由 afpd 於 2008-9-14 08:07 AM 發表

老大加油啊!!
我跟我细佬都被踢出了400大,希望能靠你的股反身了。
咁高難度 我希望可以幫到你地啦 ,不過要買入好多17號股先得

或者我保持低價一兩日,到時大家盡量買多一點 之後全力推高到比賽結束為止