返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-9-13 03:19 PM 發表
我以為技能不同的-.-還有法師易升嗎??頭五轉都係刺客......想知大家意見,邊種職業最易升??
法師或者騎士都是不錯的選擇
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:37 PM 發表
老大..~~我都17轉啦..~~你還是15轉..~~
暫時沒時間打怪,我有太多野要玩同做,連冬眠的時間也沒有
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 03:49 PM 發表

佬大~~去沟女都唔预埋我~~
邊有呢,預埋你冇問題 不過你即係當ice.key隱形,話晒佢都係女性一名
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 03:54 PM 發表

不用理我...~~如果可以預理我..~~ 我又要去泡女..~~
原來ice.key 喜歡女仔
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 03:56 PM 發表

我当她是? ? 是~~前辈窝~~~
前輩 ,不是姑姑嗎
原帖由 ndctim 於 2008-9-13 04:40 PM 發表
感覺上法師不易升>.
好吧,暫時借你一用,記得7轉還給我

復活寶石也給了你一點

成功贈送給 ndctim 1 個 法神權杖!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神戒指!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神頭盔!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神披風!

成功贈送給 ndctim 1 個 法神之靴!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-13 04:57 PM 發表

人家仲要復活石呀..~~快d俾人啦..~~
未給裝備已經先給復活寶石了
原帖由 kylefunny 於 2008-9-13 05:04 PM 發表

嘿...你甘多法神套裝,送返百機二百件過我都唔係好過太~~(PM you later i am going to taking shower want to join with me haha~)
我得幾套咋 邊有你講咁多,快D留低石頭給我 唔准逃走
ndctim 也是有趣的一員

irony
原帖由 moruomao 於 2008-9-13 05:25 PM 發表
可以一日就升到两轉
給了你一點寵物幣,用來買紅寶石啦
我正在編輯黑名單,第一位的名字是K字頭

如果有石頭收到我就會忘記寫黑名單
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 06:11 PM 發表
你地就好咯~~有的打怪~~
我到依家都重还度卖股~~~~
我都重未推完股 又未訓過 又冇時間打怪
原帖由 doctor.n 於 2008-9-13 06:24 PM 發表
can someone give me some 雙倍攻擊卡??!!

成功贈送給 doctor.n ? 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 yy@sam 於 2008-9-13 07:14 PM 發表

417391佬大~~~有人高转虾低转~~~
佬大也幫不到你,我也只有15轉
原帖由 夢心 於 2008-9-13 07:36 PM 發表
英雄頭盔跟1個+5000%藥水
感恩@@
給你

成功贈送給 夢心 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 夢心 3 個 EXP藥水!