返回列表 回復 發帖
現在估計升級新版本後(大家記住係估計,即是不大確定 ),現有的裝備大多數會保留,

不過現有貴重裝備價錢應該會沒有現在高,因為會有高一級的裝備出現(也是估計),答案要到時先知
好累 打左一陣怪就唔想打住,都係再休息下
石頭大家自己決定賣出去或者留番自己用,我本來都放出去二手賣,不過又收回來自己用
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 03:36 PM 發表

富貴家族既一個首富....(真系大出血啦,收個時50萬-55萬TVB1粒)

放出來就............
下次睇清楚先按制 ,可惜我冇見到,如果唔係幫你買番
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 03:45 PM 發表

我要黎做咩喔....自己打出來都有幾套...仲諗住送新人添...

點知甘快就升級版本咯.....
可能係 起碼你出完帖,等大家都知道會升級

其實同你張帖冇關係
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 03:49 PM 發表

一發貼之後,個個都知道即將升級.....

個個都趕住清曬D倉底貨........ ....兌現錢啊.....

就好像銀行破産咁...
大家急住放裝備,可能都係睇到我的回帖吧

其實我還有更多消息
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 03:54 PM 發表
个位大哥个位大姐!到底又发生什么事为何每个人都要清曬D倉底貨
寵物區就離升級,現有的裝備可能會有些不能用,要自行到倉庫回收,就算相同,升級後的價錢應該也會比現在低,

以上全部都係估計
原帖由 rayson98 於 2008-9-23 03:54 PM 發表
yeah!!!!bubu我好想你呀
多謝你支持我 送你電鋸一把
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 04:00 PM 發表

之前到处去收够武器的人,不是大出血
咁又未必,始終要看升級版本後,裝備是否一樣,打出的機率高唔高,還有是否有再高級一點的裝備

先賣出貴重裝備應該不會錯 (我也經歷過2次升級的事故),不過不是這論壇就是了
現在升級的新版本,可能係之前已經試裝過,不過因為當時論壇未升級,所以始終未能裝設成功,

現在論壇升級了,所以應該可以再重新裝設過,如果真的是這樣的話,我大約知道是那一個版本,

以上全部估計,未必係事實
原帖由 samhp 於 2008-9-23 06:49 PM 發表
BUBU係未改左每日只可拿10000?_?
係,因為家族變窮了
原帖由 hihihuhu 於 2008-9-23 07:46 PM 發表

[
[

需要乜野 , 單聲就得啦
我需要一個悠長假期 重有21億tvb幣,100億寵物幣,1萬個成員,同埋以後唔駛比人罰,

最希望admin大人送我一個免死金牌
原帖由 后勤部长 於 2008-9-23 07:51 PM 發表
bubu...
駛唔駛咁熱情呀
原帖由 rayson98 於 2008-9-23 08:00 PM 發表
BUBU,我GIVE左20萬家族TO支持
謝謝你

成功贈送給 rayson98 5 個 雙倍經驗卡!
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 08:03 PM 發表

沒想到你居然喜歡人妖~~~~~~
身痕嗎