返回列表 回復 發帖
冇亂, 好整齊
blacker14tt 發表於 2012-10-22 02:10 PM
亂咁嚟仲話整齊
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
又玩BL
blacker14tt 發表於 2012-10-22 02:10 PM
我只係收其人之道, 還于其人之身啫, 佢要錫錫, 我迷俾錫錫佢lor
影相拍video然後post上youtube
blacker14tt 發表於 2012-10-22 02:11 PM
咁又唔駛, 搵十個猛男D口水嚟滋潤佢就得架啦
要整返件着下啦
lhy92725 發表於 2012-10-22 02:31 PM
傳統和服, 唔係一般的貴, 而且出現不同場合有不同的和服, 唔係求期整返件咁簡單架
我呢度冬天太陽好少活動, 係冬天我最愛就係太陽
btw, 妳果邊最凍幾度??
blacker14tt 發表於 2012-10-22 03:07 PM
唔係好記得.....大約...42F左右.....好似舊年有一日得..39F....你自己計換算
有嘅, 代樓主wor
blacker14tt 發表於 2012-10-22 03:07 PM
咁我就卻之不恭啦
井井有條, 仲唔係整齊??
blacker14tt 發表於 2012-10-22 03:08 PM
井井有條咁見位就入丫嘛
呢招好, 我要抄低
blacker14tt 發表於 2012-10-22 03:08 PM
多謝讚賞
滋潤嘅同時都可以拍紀錄片
blacker14tt 發表於 2012-10-22 03:09 PM
然后攞嚟派街坊
風風對我咁惡
chowold2 發表於 2012-10-22 11:05 PM
你唔亂講野我係唔會咁對你
依度好熱鬧, 大家好捧場
只有讚賞冇打賞
blacker14tt 發表於 2012-10-23 04:43 PM
打賞
仲乜去咗第二頁呀~!
依度好慢, 叫我點入嚟
老闆娘, 邊個搞到我個帖落咗后面, 快D幫我搞掂佢