返回列表 回復 發帖
各位貴族天堂的來賓安安~!今天貴族天堂為大家準備了
「百合花茶」和「百合茶糕」
請各位慢用~~!!

一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
反正我見唔到, load唔到
blacker14tt 發表於 2012-8-17 03:56 PM
怕咗你...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
妳面紅
blacker14tt 發表於 2012-8-17 03:57 PM
偶然要适當的面紅
都係妳最好
blacker14tt 發表於 2012-8-17 04:52 PM
當然~~!我一向對你好好~~!
巧到某得顶
yxx01 發表於 2012-8-17 05:00 PM
天氣真係咁熱咩, 你係咁流汗
风婆婆晚上好,你有无训觉架
lhy92725 發表於 2012-8-18 07:52 AM
有呀, 瞓咗4粒鐘,
4粒钟边够架,吾够训会肥同易老架
lhy92725 發表於 2012-8-18 08:00 AM
唔夠瞓會肥架咩
Morning, No Need Sleep Viento.
blacker14tt 發表於 2012-8-18 08:35 AM
4 hrs sleeping
hi~~!!新人~!你好~!
貴族天堂今日為大家準備了
「白菊花茶」和「菊花包」
請慢慢享用~!

风仙子今日某准备糕点
yxx01 發表於 2012-8-18 04:26 PM
尋日忙, 冇野食..
http://www.glutenfreehelp.info/wp-content/uploads/2010/07/Green-Tea-Vaccine1.jpg

飲杯靚茶先
chowold2 發表於 2012-8-19 06:25 AM
多謝周哥哥的茶水~!
菊花茶我中意,好清
lhy92725 發表於 2012-8-19 08:18 AM
自己都好中意呀~!
吳兄, 車老闆安安~~!!
咁快返黎嘅,又話同朋友出街?
wng86 發表於 2012-8-19 11:08 AM
今次正式返嚟啦
今晚食咗..煎糕, 煎碗仔糕, 抄螺, 烤肉...