返回列表 回復 發帖
07年果時我查過依架野, 果時車票好似係..3萬几...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
有冇搞錯??有人洗版將我個樓壓咗落第二頁
問天
blacker14tt 發表於 2012-8-16 05:19 PM
個天都答你唔到
要轉車囉, 唔方便
blacker14tt 發表於 2012-8-16 05:19 PM
但由東京去北海道係可以直到架wor
我果次係由東京直入北海道, 佢寫要轉車, 但其實係入咗去青森總店, 再出返嚟, 根本冇落到車
不過可能要睇你目的地响邊.
而家都要, 上個月我朋友兩姐妹先坐佢上北海道, 富貴姐妹
blacker14tt 發表於 2012-8-16 05:20 PM
我一定唔會坐.....16h, 浪費我D時間响車上面
哩度有咩吹呢
batino 發表於 2012-8-17 12:07 AM
你想吹乜都得, 天南地北
各位貴族天堂的來賓安安~!今天貴族天堂為大家準備了
「百合花茶」和「百合茶糕」

想問妳妳係邊呀
blacker14tt 發表於 2012-8-17 09:32 AM
駛唔駛真係打鑼咁搵我
都係單程遮, 我會係人生當中坐一次囉, 體驗
blacker14tt 發表於 2012-8-17 09:34 AM
我有JR PASS, 無謂浪費机票
风妹妹巧
yxx01 發表於 2012-8-17 09:53 AM
01哥咁好興致入嚟?
百合花茶第一听,吾知味道如何呢
lhy92725 發表於 2012-8-17 11:22 AM
貓呀, 我都未試過, 感覺好似好得意
唔記得入黎風風度忝
chowold2 發表於 2012-8-17 01:30 PM
你依家先記起我
當然要, 一訓醒就唔見妳
blacker14tt 發表於 2012-8-17 01:34 PM
仲有咁多樓, 你怕乜我會冇晒樓選wor
我有飛機點數, 無謂浪費車票
blacker14tt 發表於 2012-8-17 01:35 PM
咁各行各路, 到時滙合
我驚妳嘅心水號碼比人揀走左, 如果係好卡, 妳會殺左我
blacker14tt 發表於 2012-8-17 01:42 PM
我點敢殺你