返回列表 回復 發帖
风妹妹某整蛋糕畀你GOOD FREND yak 啊
yxx01 發表於 2012-8-14 09:02 PM
01哥仲弓咁八
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
似妄想症多D
blacker14tt 發表於 2012-8-15 06:55 AM
差唔多, 你下次可以用嚟做卡片
最好忘記
blacker14tt 發表於 2012-8-15 06:55 AM
忘記係好事
誇張地早, 妳病左
blacker14tt 發表於 2012-8-15 06:56 AM
12點, 唔算早..
而且我12點離机, 都成1點半過先瞓
終於知點解我成日咁夜先瞓著
原來我係要成粒几鐘嚟入睡
今日貴族天堂為各位來賓準備了
「橙香伯爵奶茶」和「伯爵紅茶蛋糕」

貓安安~~!
係呀~! 重點响伯爵茶度
我飲過只有茶不落奶, 個茶味係有一种特別的香味
不過個香味就要睇個人接唔接受
伯爵茶(Earl Grey tea),有叫格雷伯爵茶或者英式伯爵茶,係紅茶加入佛手柑油而成嘅茶。

from wiki~~!

以我自己所知, 佢的確係英國名茶~!
不過依家有好多种茶加入咗佛手柑油, 都會叫伯爵茶.
翻咗頁, 再為各位送上茶點先~!
今日貴族天堂為各位來賓準備了
「橙香伯爵奶茶」和「伯爵紅茶蛋糕」
請慢慢享用~!

早晨各位入黎充下贵族先  
ob51330 發表於 2012-8-15 10:23 AM
飲返杯茶, 食返舊蛋糕先啦~!
原来是加工过嘅
lhy92725 發表於 2012-8-15 10:42 AM
咁先會有獨特香味
只係茶葉唔會咁香
就好似花茶入面都加咗其它花香~!
我又真是未试过,我呢边吾知有无得卖呢
lhy92725 發表於 2012-8-15 11:22 AM
應該有掛, 唔難買
我飲果D係茶包嚟
都好wor
blacker14tt 發表於 2012-8-15 11:32 AM
你做越多, 我越可以向你追討版權費
睇下忘記D咩樹啦
blacker14tt 發表於 2012-8-15 11:32 AM
唔好記得自己D錢放响邊就好
har?? 9 月要唔要睇故仔??
blacker14tt 發表於 2012-8-15 11:33 AM
有可能要架
妳係侯爵
blacker14tt 發表於 2012-8-15 11:33 AM
so?