返回列表 回復 發帖
婆婆當然係聽尹光呢類嘅
blacker14tt 發表於 2012-8-10 04:11 PM
話時話, 果日睇TBB節目...五覺大戰....尹光出嚟唱RAP歌....就嚟笑死我
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
但係我好懶執野囉
blacker14tt 發表於 2012-8-10 04:12 PM
你可以唔執, 如果你頂得順的話
唔係咩??
blacker14tt 發表於 2012-8-10 04:12 PM
唔記得咗係咩
RAP
blacker14tt 發表於 2012-8-10 07:28 PM
問你怕未
我好寶貝書, 妳話leh?
blacker14tt 發表於 2012-8-10 07:29 PM
咁就唔好咁多怨言
人间仙境都出唛黎~
wng86 發表於 2012-8-10 09:04 PM
吳生~!!依度係...貴族天堂~!!
推埋風風上黎就返工
chowold2 發表於 2012-8-10 11:34 PM
多謝周哥哥~~!!
工作順利呀~~!!
各位早安安~~! 今日貴族天堂為大家準備了
「古式烏龍茶」和「桂花烏龍茶果凍」
希望大家喜歡~!

风婆婆晚上好,猫要出街买粮食咯
lhy92725 發表於 2012-8-11 08:17 AM
貓要去買貓粮~!!
Viento 風。。。。good evening。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-11 09:13 AM
檸姐早安~~!!
風婆婆早晨, 今日轉飲烏龍茶呀??
blacker14tt 發表於 2012-8-11 09:58 AM
烏龍茶係中國茶入面我最愛的, 因為入口甘甜不苦
都一年幾前嘅樹啦, 怨言下又何妨?
blacker14tt 發表於 2012-8-11 09:59 AM
女人, 記恨
入黎朝見貴族,早晨
ob51330 發表於 2012-8-11 10:09 AM
美男魚早安安~~~!!入嚟飲杯茶, 食舊果凍啦
咁妳屋企人鍾意咩茶??
blacker14tt 發表於 2012-8-11 10:16 AM
我屋企人乜茶都飲, 其實我都係
講開先講遮
blacker14tt 發表於 2012-8-11 10:17 AM
講開都可以講到去果度