返回列表 回復 發帖
一定有, 妳想食??
blacker14tt 發表於 2012-8-7 04:23 PM
想食和牛多D
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
搵E生啦
blacker14tt 發表於 2012-8-7 04:23 PM
E生都冇得救
边个够病猫病
lhy92725 發表於 2012-8-7 05:00 PM
貓今日病成點?
妳嚟左先啦, 到時研究下
blacker14tt 發表於 2012-8-7 07:29 PM
美金升返先啦, 到時研究下
自生自滅
blacker14tt 發表於 2012-8-7 07:30 PM
正解
总是好咳
lhy92725 發表於 2012-8-7 05:45 PM
有冇啖? 係啖引起咳嗎?
各位貴族晚上好~

wng86 發表於 2012-8-7 10:02 PM
吳生晚上好, 多謝吳生的晚點蛋糕~!
老闆娘今日比我早, 我代表貴族天堂多謝你D早點~~~
今天貴族天堂為大家準備了
「甘草菊花茶」和「年輪蛋糕」

L姐早晨~~!
請入嚟飲杯茶, 食舊蛋糕啦~!
快D求多D神
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:17 AM
要求都唔係我求, 總統求先啦
妳應該要發奮圖強
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:17 AM
發粉market有好多
妳今日返工呀嗎
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:18 AM
今日冇返wor, 換咗班, 聽日先返
今日去咗買野, 食冰, 食鹽酥雞, 酥炸蠔仔, 炸魷魚
日日都係花茶
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:28 AM
花茶健康又養顏, 我如果真有能力, 都好想日日飲唔同花茶
又arm wor
btw, 今日我搭車時gup到隔離嘅報紙寫: "一個美國, 好遠"嘅標題
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:56 AM
對我嚟講......一個日本, 好遠....又係圍城理論