返回列表 回復 發帖
我有料到
chowold2 發表於 2012-8-4 01:14 PM
你好似仲未上任wor
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
咁留意
blacker14tt 發表於 2012-8-4 01:20 PM
咁大個牌, 睇唔到, 有眼疾咩
唔洗上任,我系你旁邊就冇人敢郁你
chowold2 發表於 2012-8-4 01:42 PM
有冇咁厲害, 定係尋晚係週末, D人唔得閒嚟搞事
食焦睇几场,即系场场都睇吾掂
lhy92725 發表於 2012-8-4 02:57 PM
貓講得好
瞓醒啦喂~~!!!
點知妳?
blacker14tt 發表於 2012-8-4 06:01 PM
你會唔知我咩
又好似几有效喔
今日静晒无人添
lhy92725 發表於 2012-8-4 06:02 PM
D人去晒街
今天貴族天堂為大家準備了
「薰衣草茶」和「薰衣草蛋糕」

冇錯, 薰衣草味太濃, 同甘苦的茶叶放一齊, 的確會泡出太濃的味道
唔夠清新~!
薰衣草蛋糕我都未食過, 有机會會搵嚟食下
唔好太濃,加幾粒冰糖或蜂蜜就得ge 啦。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-5 09:13 AM
哈, 我怪D, 我放元肉干....泡一壼, 放几粒元肉干....
有一次我爸攞錯我的茶嚟泡, 飲完叫怪, 唔識飲...
我一定要知妳??
blacker14tt 發表於 2012-8-5 10:00 AM
你會搵方法去知道
元肉干
blacker14tt 發表於 2012-8-5 10:00 AM
我成日都話我飲茶會放元肉架啦, 你仲乜咁反應..
元肉干的确有甜妹
吾知放杞子又会点呢
lhy92725 發表於 2012-8-5 10:19 AM
杞子有酸味而且較濃, 有人會唔中意
我入黎咁耐都冇茶飲
chowold2 發表於 2012-8-5 11:54 AM
今日飲薰衣草茶同薰衣草蛋糕, 你睇唔到...

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=192563&page=612&fromuid=448845#pid40156171
你知我唔爬樓,又唔再post比我
chowold2 發表於 2012-8-5 12:18 PM
唔可以"copy & paste" , 會俾人話灌水