返回列表 回復 發帖
食焦有病,拉去E馆啦
lhy92725 發表於 2012-8-3 03:08 PM
醫生唔得閒, 一早唔見咗人
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
佢出現嘅時候大粒佬閃晒g ma
blacker14tt 發表於 2012-8-3 03:11 PM
咁唔合格的食蕉
一般係..2am 后...

依家去瞓啦~~!

88 L姐, 貓貓, 老闆娘, and 各位~~!
今天貴族天堂為大家準備了:
「藍山咖啡」和「摩卡慕斯蛋糕」
請各位慢慢品賞

時差關係
blacker14tt 發表於 2012-8-3 07:44 PM
佢好似同我一個time zone
佢可以天光先訓
blacker14tt 發表於 2012-8-3 07:44 PM
你尋晚都好夜瞓
好正喔,我要蛋糕,换杯玫瑰茶得吾得
lhy92725 發表於 2012-8-4 08:07 AM
貓叫到, 乜都得
早安~!happy 仔~!!
有什麼怪怪的?
可能happy仔中意中式点心
lhy92725 發表於 2012-8-4 09:25 AM
飲中國茶, 食叉燒包.....
風樓主。。。早晨。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-4 09:44 AM
L姐早晨呀, 今日冇返工?冇出街?
今日天氣好, 快D出去行下, 好似話過兩日又打風
咁快知道人地咩time zone
blacker14tt 發表於 2012-8-4 11:07 AM
佢個簽名寫明咗
一點幾咁遮
blacker14tt 發表於 2012-8-4 11:07 AM
都唔算好夜...
風風今日有冇比人鹹濕呀
chowold2 發表於 2012-8-4 12:24 PM
今日未見果兩個咸濕佬入嚟
講我呀
chowold2 發表於 2012-8-4 01:13 PM
係呀, 講你呀~! 話我點知你同我同一time zone