返回列表 回復 發帖
做乜冇人黎風妹妹呢度
chowold2 發表於 2012-8-1 12:32 PM
周哥哥真好, 入嚟探下我~~!
因為我依度冇錢派, 冇人入...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
路過貴族天堂~

大家好~

wng86 發表於 2012-8-1 08:20 PM
86你好~~!!
我想問....大家係唔係叫你吳生呀?
L姐, Happy 仔, 貓貓早安~~!!
入嚟坐坐的貴賓們, 請飲返杯中國紅茶吧~!
好耐冇返㴝 lur
bourget 發表於 2012-8-2 11:54 AM
你仲好講, 成兩年冇入嚟.......
踢館
Anonymous 發表於 2012-8-2 11:55 AM
你想點死, 我會成全你
想欲仙欲死
Anonymous 發表於 2012-8-2 12:02 PM
含笑七步香....可以幫到你....保證你欲仙欲死而死.....
貓放心, 貓的茶一D冇毒~!
啱啱去搵貓醫配俾D咸濕貓食既貓藥加七倍藥性練出嚟
醫生要為正義而服務
貓呀, 都話咗唔會落你毒
我只會落D嚟跌館的咸濕佬毒
貓幫我做食焦嗎?