返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:35 PM 發表

我地講緊衰野…怕醜卦?
即係話你地講衰野嚇走佢啦~~我唔响度就蝦woofy~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:43 PM 發表

女仔之家…點解會唔識矜持既!

打你手板! pak !!
喂!!!!!!!我做錯乜野呀??????你仲乜打我呀????

回復 #5301 felixng2007 的帖子

哼~~只係識蝦女仔的男人,有乜咁威風~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:50 PM 發表

點....解.....叫....人...YUK.....蕉?

pak.... 不知悔改,多打一下!
你有冇睇清楚架~~係felixng你偶像話woofy 去食蕉先架
仲敢打我,我都未打你呀!!!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:57 PM 發表

那,小生向小姐妳倍不是罷!

但 Yuk蕉 是女生唔應該講既!

Pak....多打一下!
xxxxxxx喂!青山醫院呀~~!!
唔該你地俾d人員嚟,依度有個癲佬亂打人~~~:onion14:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:59 PM 發表

甘女仔食香蕉 男仔飲奶嗎     唔係咩??????
食你個頭,飲你條命~~~害我俾人打

唔駛扮野,我知依兩樣都係你至愛先啱~~~ :onion14:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:06 PM 發表

成日幫亞妹黎整我… 重成世界既!

Pak...... 再打!
神經佬又打人,我都係避之即吉~~~走人:onion05:

回復 #5312 felixng2007 的帖子

都話你係壞人嚟架啦~~我俾人打你仲咁開心~~:019:

回復 #5314 woofy 的帖子

woofy~~你回來啦~~
我俾人蝦呀~~俾CRAZIE神經佬打
felixng 佢仲踩多我兩腳
原帖由 woofy 於 2008-2-3 02:18 PM 發表

我幫你打番佢!
我踢踢踢~
woofy~~仲有felix
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 02:23 PM 發表

小天使
茶餐廳王子~~你嚟得啱~~
你係唔係搵felix 尋仇呀??
佢依家又蝦緊我,幫我搞掂佢.....
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:26 PM 發表
依呀!Viento 吹雞喎!閃!
青山人員就到,你個癲佬打完人想走~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:27 PM 發表

你地遲d 轉家庭唔好求我
就快天光~~你去發白日夢啦~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 02:32 PM 發表

是奶茶王子...
是他啦...不要走...降龙十八掌...
喔喔~~波霸奶茶王子~~
這一掌出得好~~~打多佢几掌~~
不過唔好打死佢,要留活口~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:33 PM 發表

有人俾打到傻咗~~~唔識俾反應~~