返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:39 AM 發表

好彩geese 遲上黎咋!
如果唔係仲大鑊呀!
咁又係~~~
geese一出聲, 實俾d 人捉住唔放~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #5220 woofy 的帖子

係呀~~geese
唔好同d人再起火~~~:onion14:
佢都已經俾我地激到唔敢見人~~~
原帖由 geese 於 2008-2-3 06:18 AM 發表

Real sick people i dont care ~~

One account 15 - 20 people use @@
咁都得.....

crazy people do crazy things~~
原帖由 boy12 於 2008-2-3 06:44 AM 發表

I just care about u guys jar ! =3=  >.< :019: :onion03: :onion31:  :024:    :onion05:
good morning ~~boy boy~~~:onion14:
geese~~
你又癲埋一分呀~~~

baby~~goodmorning~~:onion14:
原帖由 woofy 於 2008-2-3 12:39 PM 發表
hello again viento!
hello again ~~woofy~~

welcome back~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 12:40 PM 發表
哇妳兩個唔駛訓賈?
訓你個頭~~
九點都未有呀~~
你真係要去青山檢查下~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 12:45 PM 發表

亞妹同妳都好喜歡難為我… 我唔點解…

唉!我一定要反省一下
我冇難為你呀~~
只係你一日問咗我几次唔駛訓呀??
我早話咗你知,我依度好早~~~
係你自己攞鬧~~~:onion14:
take a bath~~

come back later~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
back back~~~~:onion05:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 01:23 PM 發表

又唔係做人世…記住…寧濫、勿缺!

咁先至得賈!醒的啦!唔該!
你又病發啦~~
成語都用錯~~
要唔要送你去青山檢查下??
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:27 PM 發表

寧濫、勿缺...............................你甘都得       我唔好呢d
乜你今日咁謙虛呀~~~:onion14:
where is woofy????
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:33 PM 發表

你一個係我真實
"你一個係我真實"???
man~~你中文太好定我中文太爛???
完全唔明wor~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 01:34 PM 發表
去食香蕉
中意食蕉果個係你掛~~~:onion14: