返回列表 回復 發帖
妳冇見到今日UK果位話仲要幾個高難度order等緊佢??
另外一位我諗都有唔少order排緊隊
blacker14tt 發表於 2012-11-13 03:26 PM
你問過先啦
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
係呀, 妳快D過去用美人計醫好佢
blacker14tt 發表於 2012-11-13 03:27 PM
我送佢一程會快D
所以記得冤有頭債有主
blacker14tt 發表於 2012-11-13 03:28 PM
咁快劃清界線
原來係改良版
blacker14tt 發表於 2012-11-13 03:29 PM
出色的改良
busy working
how's your job hunt??? find a full time job yet??
blueocean 發表於 2012-11-14 08:09 AM
good~!guys working = money coming
not yet....still hunting...
dont need to work la...just find a rich guy
blueocean 發表於 2012-11-14 08:20 AM
not that easy ...... lol........rich guy always "變態"
貓安安~~!! 今晚食燘雞
大家好, 我很安好~! 謝謝掃屋~!
我返嚟啦~~!!
貓~! 周哥哥~~!!
貓安~! 去咗避債
你估下
估中有獎, 獎你一巴掌~!
甘5要啦
yxx01 發表於 2012-12-1 06:08 PM
獎到你都唔要, 咁唔俾臉
一巴掌,此掌非彼獎
热烈拥吻就可以考虑
yxx01 發表於 2012-12-2 12:42 PM
打者X也~!!!
风风返過黎呀,掛住你呀
chowold2 發表於 2012-12-2 12:51 PM
周哥哥安安~~!!