返回列表 回復 發帖
果然好創新wor,感覺怪怪
blacker14tt 發表於 2012-11-11 05:30 PM
可惜太貴, 所以冇買...成$2.XX 一粒
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
請我吃咪唔洗撈牌
chowold2 發表於 2012-11-12 12:24 AM
你出現响我面前我迷請你食lor
問題係佢地D客邊個會order Tokyo Sky Tree?? 妳話淺草雷門就或者有鬼會愛
blacker14tt 發表於 2012-11-12 09:03 AM
你order迷得lor
當然係出發之前叫條高溫佬碌卡搞掂先
blacker14tt 發表於 2012-11-12 09:05 AM
除非佢真係高溫200度啦, 就會幫我碌啦
果個唔關我樹, 唔係我加嘅
blacker14tt 發表於 2012-11-12 09:05 AM
應該都唔關你事, 好似你未出現我已經見係咁
不過講人地創新, 妳嘅臘腸月餅都不枉多讓
blacker14tt 發表於 2012-11-12 09:06 AM
都唔係我原創
天气冻冻地,腊肠焗饭正啊
外国有的吗?
lhy92725 發表於 2012-11-12 11:06 AM
有腊味煲仔飯
腊肠焗饭風風識唔識整呀
chowold2 發表於 2012-11-12 12:36 PM
未整過wor
風風
blueocean 發表於 2012-11-13 10:20 AM
咁耐唔見, 死咗去邊呀?
其实比较肥腻嘅
lhy92725 發表於 2012-11-13 11:49 AM
臘腸我中意食煎, 唔落油咁煎, 可以將D油煎出嚟, 食果時冇咁油膩
搵到D風風唔識整嘅野啦
chowold2 發表於 2012-11-13 12:26 PM
我好似講過, 我只識整甜品, 唔識煮餸, 你咁開心仲乜?
我order左都食唔到
blacker14tt 發表於 2012-11-13 01:12 PM
係一個挑戰嚟, 你開聲可能佢地會做
可能已經有200
blacker14tt 發表於 2012-11-13 01:13 PM
乜咁大鑊呀
唔係呀, 舊版冇加, 搬屋後先有, 我知道係大家姐偷偷加嘅
blacker14tt 發表於 2012-11-13 01:15 PM
原來係大家姐陰我
原來唔係原創
blacker14tt 發表於 2012-11-13 01:15 PM
我可以講係改良, 由我家鄉果度傳出嚟改良