返回列表 回復 發帖
周哥哥又點會係窮人
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
why你唔中意個白鬼呀?

佢係生意人, 當然顧住佢地生意伙伴先啦~!

我聽有人話佢人品唔好, 因為佢只睇目前, 而且仲成日講衰個黑鬼, 所以先失票
係玩政治手法
其實唔理佢玩乜, 我都只會投民主派
你地会吾会入党派架
lhy92725 發表於 2012-11-8 05:19 PM
唔會
都叫妳唔好咁掛住D錢架啦
blacker14tt 發表於 2012-11-8 10:07 PM
冇錢點做人呀, 冇飯開架
幾時都係
blacker14tt 發表於 2012-11-8 10:07 PM
難怪可以做到版主
咁平?? 圍到皮??
blacker14tt 發表於 2012-11-8 10:08 PM
其實冇計過, 隨便up 一個價
有某 minimun order 噶
yxx01 發表於 2012-11-9 08:44 AM
有....20粒.... 唔包shipping...
有人養妳
blacker14tt 發表於 2012-11-9 03:28 PM
都唔知有冇, 越嚟越發覺個高溫症老點我, 我成個月都未中過一個字呀
妳都可以, 如果妳唔懶
blacker14tt 發表於 2012-11-9 03:28 PM
我一向不負責任
太平啦
blacker14tt 發表於 2012-11-9 03:29 PM
咁你認為要几錢?
shipping来大马点计啊啊
yxx01 發表於 2012-11-9 07:54 PM
依樣野好難計, 果日有問郵局, 佢話大約$6 1oz.....果日我寄香港 2.2 oz $14
边会蝕錢啊啊啊啊,赚到HIGH巷啦啦啦啦
yxx01 發表於 2012-11-9 08:22 PM
賺你個頭, 你知唔知真財實料全人手焗焙要花几多時間呀