返回列表 回復 發帖
我好少吃甜品。。。
SweetLemon 發表於 2012-11-5 10:24 AM
檸姐安安~~!!!!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
風風UPS D比我,我都想試下你嘅手勢
chowold2 發表於 2012-11-5 02:51 PM
你paypal 過咗數先我迷UPS過你lor....段粒計, 唔該
周哥哥冇聽我話: 風婆婆話佢唔送去離開佢屋企15miles嘅地方
blacker14tt 發表於 2012-11-5 03:04 PM
依個可以空運, 佢肯俾夠數我就送
UPS送唔洗佢送
chowold2 發表於 2012-11-5 03:11 PM
唔記得講聲....唔包shipping.....
要揸十幾個小時
chowold2 發表於 2012-11-5 03:31 PM
坐飛機迷得lor
成功率高達90%以上wor
blacker14tt 發表於 2012-11-6 10:11 AM
no lar, 我整野時得時唔得架, 今晚整蛋糕又衰咗一半啦
我都冇放入簽名
blacker14tt 發表於 2012-11-6 10:11 AM
你放入簽名仲得掂
今次係趁機會賺真銀, 高招
blacker14tt 發表於 2012-11-6 10:12 AM
賺唔到都嚇到
我都係揸車去搵風風化算D
chowold2 發表於 2012-11-6 12:02 PM
几時嚟單聲, 招呼你去食好野又點話
妳心不在焉
blacker14tt 發表於 2012-11-6 09:25 PM
係啦, 集中唔到精神
所以冇放到
blacker14tt 發表於 2012-11-6 09:26 PM
你真體貼~!
一粒几钱啊
yxx01 發表於 2012-11-6 10:24 PM
$1 一粒, 唔包shipping
風風有冇投票呀
chowold2 發表於 2012-11-8 12:23 AM
投咗, 我投果個贏咗, 你呢?
我用郵寄, 半個月前已經投咗
唔一定, 我係窮人, 窮人就會投民主黨
係呀, 民主搞經濟, 幫助窮人
共和搞政治, 幫助有錢人