返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 0 W& h8 f+ K4 @& K8 i
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
公仔箱論壇+ ^4 B1 A1 d- w
HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表
0 p4 [6 Y% U2 I5.39.217.76對耶.香港人正是
; l+ j( P0 a8 N6 j) I. W% h! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
  \1 T+ L% b$ D) V* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。溝女就溝女啦...假正經
+ ?$ ?: t' b" n* ]3 d- D你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表 . c' T. K+ m% u  t* R

& h- \* T/ W* `2 A0 c  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人家溝女....你不抵得啊....
& \/ w: A& |8 ~2 }6 \$ G) M4 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有我嘛....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @6 J% H+ _2 K$ W
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表 5.39.217.76+ E6 Z! E; f" H, n- i6 Z" ?
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
" K# n% r+ B8 Y* ^公仔箱論壇对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表
! @) `1 t; P- q公仔箱論壇人工呼吸
' M. M5 y0 I: D3 K* J- S6 L
榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表
9 D0 M3 S1 k' N( p4 H  R$ z* H* z5.39.217.76: n4 l) e( g- x/ L
哈哈///你人工呼吸比佢A
5.39.217.76" \( e' m9 |7 \( s+ x( T  S  J5 |
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表 5.39.217.76& a7 D6 _" g$ N7 z5 K
食鼻屎都唔食你口水
) B2 H6 ~' r) A. B公仔箱論壇你又扑埋黎???
入谷温人