返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-28 10:46 PM 發表

而家暂时决定去 Taman Midah 既 McDonald,响 Shell 油站旁边果间!
而家系睇下,仲有无D更好既提议!
?!?!老麦???可唔可以烧柴架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 01:04 AM 發表

呢个是最重要的point?!
哈。。哈。。又唔是的。。我去禁烟区都没问题。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 01:35 PM 發表

如果个地点定响呢度,甘你黎唔黎啊??
又在边啊。。英文我唔掂架。。
有决定未啊??
原帖由 vwwo 於 2008-8-31 12:36 AM 發表

好似仲未。。。。。。。。
系咪要开多个帖黎提议呢???
哦。。可能有咁需要。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-31 02:56 AM 發表

要搞到甘大??????????
哦。。甲洞有间吹吹水都唔错架。。又可以烧柴。。又多靓女看。。正啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:22 PM 發表

在哪里?
哦。。甲洞的jusco对面咯。。
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:41 PM 發表
ok ..我无问题。。
哦。。你讲的是几时啊??
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:51 PM 發表
9 月尾的
哦。。但是,都是要等他地的意见。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-2 01:53 PM 發表

点解??

你想响边啊??

俾个地点黎参考!!
靓姐。。j师奶讲的是真的。。甲洞封路的话,就真是好够力架。。真是会塞车塞到轮都唔到地架。。

又要再揾个新地点了。。
原帖由 jclai 於 2008-9-4 07:02 PM 發表

你真的会来?
是啊。。我会来架。你欢迎我吗??
原帖由 tingx2 於 2008-9-4 08:38 PM 發表

唔阴公啊!!忘记我的出现。。
唉。。你唔怪得人喎。。你个阵吃仲多过讲野。。真是没人留意到你咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-4 09:12 PM 發表

咁。。。我下次没无可以吃?!斋坐??
噢。。不如,你上枱给我地吃啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-8 11:20 PM 發表
好野,我既提议有一票!!
如果,真是没好提议的话。。就老麦咯。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-18 06:20 PM 發表
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  :  ...
靓姐。。。我得99%会出现喎。。我都没讲确定喎。。