返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2008-9-26 12:27 PM 發表

就是一个星期才放一次假!!才可以和你聊天啊!!
你休息星期五架(大马)....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-26 02:51 PM 發表

嘿嘿, 貓肥可愛, 婆肥咗..........你話呢.
肥猫....E+是靓猫..冠军猫
原帖由 CC517 於 2008-9-26 11:59 PM 發表

咪咁講啦.
靓猫
原帖由 CC517 於 2008-9-27 10:52 AM 發表

係人都知啦靚婆婆.
靓都无用架...拿不到冠军赛
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:16 PM 發表

這裡沒有靚婆選舉
我知道啦..无得参加咯
刘小姐,我入黎坐下
天弟&天嫂...
话给88师兄知
原帖由 cammy8080 於 2008-10-6 09:59 AM 發表

超....

我先唔怕佢呀
咁你快D跟住靓仔啦...
原帖由 CC517 於 2008-10-6 12:51 PM 發表
日日都入下來, 睇你地搞乜鬼.
仲不快D松人...给他地机会

回應 真爱难求 第 484 篇文章

真爱,新look
原帖由 真爱难求 於 2008-10-7 03:52 PM 發表

係啊!!米奇。。你来啦!!!
是啊.. 今晚你free 啊

回應 真爱难求 第 518 篇文章

我来迟咗啊...

回應 真爱难求 第 573 篇文章

刚刚才上,你走咗没啊
真爱....