返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-17 03:07 PM 發表

我令仔d.
只猫样中拿奖架..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 真爱难求 於 2008-8-18 08:42 AM 發表

她怕我不知道嘛!
只猫拿选美冠军赛....奖金1百万
刘小姐...你应该在睡觉
原帖由 真爱难求 於 2008-8-20 11:03 AM 發表

我今天很早就出门了。。。
今天和朋友去ISLAND『中央岛』踏脚车啦!!玩的好开心哦!!
拍了好多照片。。。
记得给几张我看下啵...没见过你个样
原帖由 真爱难求 於 2008-8-20 11:32 AM 發表

我也没见过你呀
没啊... msn度都没放啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-20 11:51 AM 發表

你现在去看。。限时一分钟。。
看完在MSN和我说。。
我现在开啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-20 12:01 PM 發表

看见我的样子啦!!
看到啦...靓女
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-22 07:03 PM 發表
两个无聊女子在互相赞对方...............   (乍到)
不可以啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-22 08:34 PM 發表

咋到哪里啦!!
如果你见过~~米奇~~你就不是这样说了!!
多谢你的赞美啊..你也很美啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-22 08:46 PM 發表

好了啦!!别再这样。。
~~金鱼佬~~看见又会说我们无聊
金鱼佬...他说我们不美啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-22 09:00 PM 發表

他说我们两个女子互相赞对方很无聊
无人赞他靓女....
原帖由 真爱难求 於 2008-8-22 09:29 PM 發表

金鱼佬~几时变咗性
讲下J...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-22 09:42 PM 發表

吓得我啊!!
俾佢睇到就死更。。
他放工咗..听日才会看到啊..
刘小姐
刘小姐..早晨啊