返回列表 回復 發帖

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 20:19 發表

基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
咁,我啦!

重酬

peterzai05

原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 19:06 發表

不會吧 看來我也要小心點
佬大,有女識都唔通知聲靚女
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 19:09 發表

要啦要啦
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 19:17 發表

假書僮大人,不如來個估三圍比賽,估中有獎
bbb見到下次唔敢入離
我估36-24-34
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 21:31 發表

太貴了 重要冇樣睇 再加上有着衫
所以都係唔睇lu
5000萬tvb,OMG
原帖由 blueocean 於 2008-10-20 21:48 發表

5000萬....I want to see see wor
存款: 2147483647 元GOGOGO
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 21:03 發表

邊個俾5000萬tvb我我就俾大家估我身材
我會post 相上黎~~~不過係冇得睇樣的

冇人俾$$就算lu

(收左$$$我會post呢張相嘅清晰版出黎)
461606 ...
我出咗50000000啦,你哋夾番比我呀 睇相

Danny 仔

夾錢呀
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 22:51 發表

如果這是我就好lu
咁快識穿我,呃到啲錢倆份分嘛
原帖由 FernandoTorres 於 2008-10-20 23:09 發表
why兄弟幫 not yet give me money could you all help me pls becoz now i wan money$$$ to bet some more thx a lot
新加入者将会得到:28888红包<职位必需在见习忍者或以上>和兄弟帮的会员每月将会得到10000薪水