返回列表 回復 發帖
WAKAKAK
ivanmiko 發表於 2011-7-11 17:33
灌水先扣 25分打你落返去做原始人,wakaka
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你好呀 XDDDDDD 分區版主 LOL
ivanmiko 發表於 2011-7-11 17:33
我呢啲都係靠會員先有工撈,猛男手下留情
hide曾說過:
就係跟本無天價, 你仲要講出嚟
go2david 發表於 2011-7-11 17:34
我就真係天價啦
hide曾說過:
我係度吹左陣水之後,大家係咪覺得好歡樂呢?

但歡樂既時光總係過得特別快,又係時候同大家講拜拜
hide曾說過:
呢只猩猩好丑样哦
lhy92725 發表於 2011-7-25 17:41
好似你
hide曾說過:
细细B又蒲头啦
读边间大学啊
lhy92725 發表於 2011-7-25 22:21
諗緊哈佛定劍橋好
hide曾說過:
哈佛啦
lhy92725 發表於 2011-7-25 22:24
做咩忽然咁認真?
hide曾說過:
哈佛啦, 有猩猩睇
lilitan008 發表於 2011-7-25 22:26
有猩猩睇?
hide曾說過:
甘你比两个我拣,我唯有拣第一个啦
lhy92725 發表於 2011-7-25 22:29
貓爺近來好嗎?
hide曾說過:
SORRY,只係得我一個新人
hide曾說過:
無返黎一排,你地愈黎愈靜既?
hide曾說過:
我是新人
hide曾說過:
新人版主你好
cycfs 發表於 2011-10-21 19:10
新面孔
hide曾說過: