返回列表 回復 發帖
fuxk 冷 fuxk 熱
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
新人報到
hide曾說過:
细细B,选佐学校未啊
lhy92725 發表於 2011-7-6 13:50
一早揀左啦
hide曾說過:
吾系放佐榜先拣架
lhy92725 發表於 2011-7-6 13:56
考試前已經要揀定交比佢地
hide曾說過:
我以为按自己成绩先去拣添
甘家阵放佐榜,估计成数大吾大去到自己中意嘅学校啊
lhy92725 發表於 2011-7-6 14:01
我唔知有幾多人同我爭
hide曾說過:
甘几时先确实知啊?
lhy92725 發表於 2011-7-6 14:24
七月尾就知結果
hide曾說過:
冬甩個爸爸 冬甩個爸爸 ~
hide曾說過:
咩樹咩樹?
hide曾說過:
有啲得 六千, 有啲高級啲去到二萬.都有
去到bro david 呢啲高級文員....巳經係天價了 ! 呵 !
icashan 發表於 2011-7-11 17:22
佢咁樣都值天價?
hide曾說過:
分版都出埋嚟
go2david 發表於 2011-7-11 17:23
唔好講我真正身份出黎得唔得?
hide曾說過:
係呀~~~仲有半個鐘 LOL
我灣仔呢邊無落雨,好彩 WAKAKA
ivanmiko 發表於 2011-7-11 17:26
灣仔
hide曾說過:
下班!闪人先!
djjackol 發表於 2011-7-11 17:29
騎你icon 果隻牛牛返屋企?
hide曾說過:
老細今日身痕呀
go2david 發表於 2011-7-11 17:29
你覺得自己值天價too?
hide曾說過:
高級商廈
go2david 發表於 2011-7-11 17:29
唔可以比佢再曬命
hide曾說過:
做咩咁既樣 XD
ivanmiko 發表於 2011-7-11 17:30
無,你好
hide曾說過: