返回列表 回復 發帖
蕭正腩愛陳法拉,陳法拉愛黃鍾宅,黃鍾宅愛劉船,劉船愛大衛,大衛?咪者係愛 liza?
LIZA 愛 ca姐,ca姐愛湋滒,湋滒愛貓爺,貓爺愛藍海,藍海愛 cammy,cammy愛耶穌,耶蘇愛我.我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我
蕭正腩愛陳法拉,陳法拉愛黃鍾宅,黃鍾宅愛劉船,劉船愛大衛,大衛?咪者係愛 liza?
LIZA 愛 ca姐,ca姐愛湋滒,湋滒愛貓爺,貓爺愛藍海,藍海愛 cammy,cammy愛耶穌,耶蘇愛我.我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕 ...
HIDE 發表於 2011-4-15 15:05
關係咁複雜既
恰巧在下不姓姜
go2david 發表於 2011-4-15 15:05
薑大衛
我愛慕橙,慕橙愛我
醒喇醒喇醒喇
愛完去溫書喇
ynotme0626 發表於 2011-4-15 15:07
湋滒愛嘉玲
嘉玲愛晉亨
晉亨愛 .. .. .. 嘉欣
也不姓薑.
go2david 發表於 2011-4-15 15:09
疆大衛
LIZA 愛 ca姐,ca姐愛湋滒,湋滒愛貓爺,貓爺愛藍海,藍海愛 cammy,cammy愛耶穌,耶蘇愛我.我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我,我愛慕橙,慕橙愛我

不過前邊果啲都無關痛癢,最重要係慕橙愛我,我愛慕橙
都錯!!!!!!!!!!!!!!係盧大衛
go2david 發表於 2011-4-15 15:11
爛gag王盧大衛?
姓名:安以軒Ady
本名:吳玟靜

唔文靜