返回列表 回復 發帖
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
唔制
hide曾說過:
我中左
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:35
我可唔可以ban左你?
hide曾說過:
我好認真回覆五系趕樓啊
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:38
我中左 9999 同 10001
hide曾說過:
我明白你心情...我都試過
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:39

不過我唔介意
hide曾說過:
咁快過左獎金樓既
e~ 係呢度都撞到你喎~ XD
piron 發表於 2011-4-13 11:13
留意 1#,我出獎金好難唔係度
派奖金啦。。。
joe002468         4 秒前         TVB 10000000 元                 積分轉出
orchids         25 秒前         TVB 10000000 元                 積分轉出
blueocean         48 秒前         TVB 20000000 元                 積分轉出
go2david         1 分鐘前         TVB 20000000 元                 積 ...
ckhooi74 發表於 2011-4-13 12:44
多謝輝哥
你出左1億攞返一半
ynotme0626 發表於 2011-4-13 13:02
咁者係有五千萬都係我出啦
5千萬你跌都跌左
ynotme0626 發表於 2011-4-13 13:04
我個任你做左佢,國語
冇問題
你要乜空間?Sendspace/Hotfile?
ynotme0626 發表於 2011-4-13 13:43
Sendspace
细细B
lhy92725 發表於 2011-4-13 13:35
我唔識upload注定揾唔到呢d錢
go2david 發表於 2011-4-13 13:48
BT 都得既
细细B呢两日悟使温书啊,成日出黎玩
lhy92725 發表於 2011-4-13 13:50
要呀
其實....要咁多錢除左去賭之外有咩用 @@?
piron 發表於 2011-4-13 14:11
玩寵物,叫人做任務幫自己搵/做野