返回列表 回復 發帖
華哥好明顯係認頭像唔認名既版主
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
仲要加埋打人ICON
go2david 發表於 2011-4-12 16:48
好match
hide曾說過:
你个细细B,你好野,我话比多罗罗听
lhy92725 發表於 2011-4-12 16:49
多罗罗應該返左k隆星
hide曾說過:
點會.就算化灰都認得你
jjwah 發表於 2011-4-12 16:51
同我好大仇口咁
hide曾說過:
你應該改埋個名唔叫Hide叫Copy
ray718 發表於 2011-4-12 16:49
仲未退到族?
hide曾說過:
太过份啦,呢度甘多次金楼我一次都中悟到,今次我要中返十五次
hide曾說過:
叫细细B搞
cck_my 發表於 2011-4-12 22:30
搞咩?
hide曾說過:
最多帖数奖
cck_my 發表於 2011-4-12 22:34
咁咪益左貓爺
hide曾說過:
细细B你系米想死啊
lhy92725 發表於 2011-4-12 22:38
hide曾說過:
悟好扮无辜喔
lhy92725 發表於 2011-4-12 22:43
發生咩事?
hide曾說過:
你话呢?
lhy92725 發表於 2011-4-12 22:46
我唔知呀
hide曾說過:
她还记得我呢只猫吗?
lhy92725 發表於 2011-4-12 22:48
有邊個會記得你?
hide曾說過:
果个肯定悟系你
lhy92725 發表於 2011-4-12 22:50
應該無人記得你
hide曾說過:
各位,早斗
SweetLemon 發表於 2011-4-12 22:50
酸檸姐晚安
hide曾說過:
得返啲鱼肉嘅猫猫
hide曾說過: