返回列表 回復 發帖
【噬魂护罩】合成配置詳細信息
配置清單
法神戒指:1
绿波片石:50

原來 绿波片石 都要自己合成
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你地tvb都好幾多 直接同會長買比較快

光合成寶石都好耗時間
terrywudy 發表於 2012-3-1 19:45
tvb$ 唔係問題,我依家想自己合
hide曾說過:
會長大人可能看你錢也幾多 所以沒發

要你自己同GM買
terrywudy 發表於 2012-3-1 19:48
david 幾千億身家
hide曾說過:
HIDE          绿波片石          20          2012-03-01 20:03:30
大佬~小小心意~請笑納~

happy721022 發表於 2012-3-1 20:04
謝謝啦大哥

但都係等我得閒自己合

收禮人物品名贈送數時間
happy721022绿波片石202012-03-01 20:23:47
hide曾說過:
懒就出工钱叫人帮你合啦
jff6000 發表於 2012-3-1 20:31
無錢,要靠自己
hide曾說過:
david 你快啲,我一日升幾轉好快追到你
hide曾說過:
回家坐坐
pashushita 發表於 2012-3-4 22:09
有錢的大大
hide曾說過:
4轉 -> 5轉 ^^"
jackho1988 發表於 2012-3-5 15:31
收禮人物品名贈送數時間
jackho1988三倍經驗卡32012-03-05 15:38:06
hide曾說過:
靚女拎錢
hide曾說過:
上到1200-1300好似蝸牛一樣, 快受不了啦, 還是一直當家族最低級那個最好
你昨天贏錢了
go2david 發表於 2012-3-6 10:27
你笑緊我?
hide曾說過:
你一日幾轉好快40轉啦, 唔好再玩合成喇
go2david 發表於 2012-3-6 10:30
失敗率都幾鬼高,都唔知點解YUMIKO 會合到咁多裝
hide曾說過:
昨晚還輸一點 籃球全軍覆沒 ㄧ毛都沒得
terrywudy 發表於 2012-3-6 10:32
JN 仔有高息借貸,我都要問佢借
hide曾說過:
當然啦, 如果唔係點可以唔靠賭區都爆戶口呢
go2david 發表於 2012-3-6 10:37
靠賣裝?
hide曾說過:

早喔~你地都不記星爺說過的一句話咩
terrywudy 發表於 2012-3-6 10:41
連果啲咩鬼寶石都好難合,合幾次就唔想合
hide曾說過:
我老闆級唔知借錢要還幾多厘

另外果個阿文賭好大?
hide曾說過: