返回列表 回復 發帖
換 不過規定好像有說不能私下兌換

pm你說 這樣會不會被版主嚴罰
terrywudy 發表於 2012-2-28 18:41
無所謂啦,彿祖應該唔會入家族post check
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
睇错你问既野!
族长set左资金上限领取
jff6000 發表於 2012-2-28 18:43
拎錢真係每日去寵物區既樂趣
hide曾說過:
恭喜~還有89999可以領

退出後再加入 應該會重新計算

不過退出後再加入 會長應該會不受理
terrywudy 發表於 2012-2-28 18:43
退出再入都係一個好辦法,但我怕有出無入
hide曾說過:
huhu 你寵物幅圖,好彩無人係我隔離睇住

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hide曾說過:
你有tvb,摞 tvb兌換宠物币咪得咯
jff6000 發表於 2012-2-28 21:53
拎果種感覺好過換
hide曾說過:
咁先有動力了嘛   

唔係你邊會同我組隊呢  
hihihuhu 發表於 2012-2-28 21:56
我都係打打下怪忽然見到 .. 咦! 點解會分左啲經比人既
hide曾說過:
20 > 21
hide曾說過:
tvb$1 : 寵物幣$30,要就pm 我
hide曾說過:
到時有事 GM記得罰他就好 我是被他慫恿的
terrywudy 發表於 2012-2-28 23:51
得啦,追究起剩係ban 左我隻寵
hide曾說過:
            你分我d經就唔計吖  
hihihuhu 發表於 2012-2-29 04:59
你加油呀,我唔係成日玩
hide曾說過:
每24小時嚟呢度報到 我俾你寵物幣
退出家族會罰好多錢
yumiko123456 發表於 2012-2-29 00:41
要罰錢架咩?
領錢
hide曾說過:
想問點解我禁個升級制點解會無反應既?
hide曾說過:
把 聖騎士劍 點整先可以升級變第二把?
hide曾說過:
你是大法師, 不能升級聖騎士劍
要騎士
cat14051 發表於 2012-2-29 22:53
咁如果我 22 轉時未揀職業係咪可以升級?
hide曾說過:
乜都唔比我升級,你地啲裝點樣合成架?
hide曾說過: