返回列表 回復 發帖
呢幾日都懶得收息,
少少心意唔成敬意,
CATCAT 繼續努力!

cat140512 秒前TVB 28888888 元
積分轉出
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
非常感謝!

cat14051 發表於 2012-2-16 18:28
到依家都仲未收息,唯有少少地比住先
hide曾說過:
忽然好LAG

Processed in 38.348781 second(s), 9 queries, Gzip enabled
hide曾說過:
歡迎新成員 HIDE
hide曾說過:
我過多排會收購虛擬寵物用品/裝備,係狂掃
hide曾說過:
如果大家有耐性,十五倍經驗卡唔成問題,六千兄同pashushita兄會無限量供應
hide曾說過:
迟下有先供应,呢排5掂
你同pashushita兄继续供应啦
赌仔今日可能有
听日可能咩都无晒
你又5俾tips
赢左咪可以供应咯 ...
jff6000 發表於 2012-2-20 11:06
我都無供應,要比獵人好多錢
尋晚巴勒莫大炒拉素,正
hide曾說過:
tvb$1 = 寵物幣$??
hide曾說過:
同大家玩個遊戲

由現在開始直到 2012/02/27 00:00am,
大家可以 pm 我話我知你想兌現 tvb$1 = 寵物幣$??

最唔貪心果個即係 tvb$1 = 寵物幣愈高果個,
就有機會同我換 tvb$,大家放心只係換少少唔會太多。

有興趣就 pm 我
hide曾說過:
同大家玩個遊戲

由現在開始直到 2012/02/27 00:00am,
大家可以 pm 我話我知你想兌現 tvb$1 = 寵物幣$??

最唔貪心果個即係 tvb$1 = 寵物幣愈高果個,
就有機會同我換 tvb$,大家放心只係換少少唔會太多。

有興趣就 pm 我

(p.s. 已經收到三份申請,都幾意外下 )
hide曾說過:
收到四份申請

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hide曾說過:
想問點解個兌換率差價會咁大既?
hide曾說過:
1:30 有無人換?
每人最高上限換 tvb$5,000,000
hide曾說過:
寵物系統蝦米版 提示信息

您最多可以領取家族資金 9999999 ,您已經領取了 9910000 ,不能再領取這麼多了!

如果您的瀏覽器沒有自動跳轉,請點擊這裡

????????????
hide曾說過: