返回列表 回復 發帖
咁不如你整番個list 黎, 等我唔入個d 版先

既然係咁, join 第個唔使會費既先
piron 發表於 2011-4-14 17:27
你不如講你會入邊啲版,睇下我係唔係度

JOIN 第二個唔洗會費,但一定無 .無. 咁好福利 (之前唔知)
去邊版冇定架喎~ 邊度有水腳就會去個度吹下

我淨係想拎d $$ 洗下, 窮到咩都買唔起
piron 發表於 2011-4-14 18:28
pet$ 定係 tvb$?
入家族可以每日拎 pet $$

淨係打怪實在太少$$ 了, 1隻先得個$10, 高lv 個d 都唔知點打落去

不過可以拎埋 TVB $$ 既咩?
piron 發表於 2011-4-14 19:35
pet$ 每日拎十萬,tvb$ 無得拎
通常要等幾耐架? (入會)
piron 發表於 2011-4-14 21:03
要睇下 YUMIKO 幾時得閒批,不過佢日日都 on,唔會等好耐
咁等陣先再玩~
窮到技能都冇$$ 學

同埋死左會唔會扣$$的 ? (暫時未死過, 亦唔好叫我試 )
piron 發表於 2011-4-14 21:13
見係你咋!好似扣經唔扣錢。

收禮人物品名贈送數時間
piron寵物幣20000002011-04-14 21:23:37
wow~ 多謝 HIDE 姐~

會唔會順手過埋 TVB $$ ga
piron 發表於 2011-4-14 21:35
曼迷區大把遊戲你玩啦,過時過節/拎冠軍仲會派錢
你提早派定下星期復活節個d 俾我先啦
piron 發表於 2011-4-14 22:24
復活節未必派,或者要等曼聯奪任何一冠先派,咁急要錢做咩?
我都係曼聯迷
cat14051 發表於 2011-4-14 23:09
估唔到
見到有人收喜糖同神秘寶石,搞到我都想收
I am 曼聯迷 and I never get anything
blueocean 發表於 2011-4-14 23:28
你都無參與過
如果你有神秘寶石記得掉寶率夠一千先好用呀~(因為一千之後打怪係唔會加掉寶率架~一千過後要用神秘寶石先加得到呀)
唔唔 發表於 2011-4-15 00:51
原來係咁,你要唔要?
要唔要乜?
唔唔 發表於 2011-4-15 01:05
神秘寶石
某人話我5可以參與任何活動
blueocean 發表於 2011-4-15 01:11
下者,你參加
唔要喇~我成日都打到呀~
唔唔 發表於 2011-4-15 01:16
我見佢一粒收 tvb$500,000,以為好難打到
我掉寶率得 88